JADO! KRIVOKAPIĆ KAO MILO: Pljuje Srbiju, a ćerke mu razvile biznis u Beogradu!
Foto: Printscreen, Profimedia

bedno

JADO! KRIVOKAPIĆ KAO MILO: Pljuje Srbiju, a ćerke mu razvile biznis u Beogradu!

Politika -

Jelena Šmigić (eks Krivokapić), najstarija ćerka crnogorskog premijera, vlasnica je salona za negu lepote na Voždovcu, a u njemu radi i Krivokapićeva mlađa ćerka Milena

Premijer vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić uzeo je pelcer od crnogorskog predsednika Mila Đukanovića - pljuje Srbiju, a porodica mu živi u Beogradu i zarađuje od tih istih Srba.

Kako Kurir saznaje, ćerka Zdravka Krivokapića - Jelena Šmigić, doktor medicinskih nauka, vlasnica je salona lepote na Voždovcu i radi u njemu, a deo tima ovog salona je i njena rođena sestra Milena Krivokapić, magistar farmacije i specijalista kozmetologije.

Jelena Šmigić, Milena Krivokapić
foto: Printscreen

Sve protiv Srbije

Malo ko je tom brzinom razočarao sve oko sebe kao Zdravko Krivokapić - u fotelju premijera je seo rečima da će odnose Srbije i Crne Gore vratiti korenima, da bi potom u mesec dana odbio da potpiše Temeljni sporazum države i SPC, usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, poručio Srbiji da se ne meša u unutrašnje stvari Crne Gore. Za to vreme, njegove ćerke žive i rade u Beogradu.

Isto to je pre njega radio samo još Đukanović - napadao je i kritikovao Srbiju i pravio zavadu između dva naroda, dok deo njegove porodice (rođena sestra i njena deca) živi u glavnom gradu Srbije. Prema zvaničnoj biografiji, Krivokapić ima petoro dece, od čega dve ćerke - Jelenu i Milenu, a obe, prema rečima našeg izvora, žive i rade u Beogradu. Jelena Šmigić (udato), prema podacima sa sajta Agencije za privredne registre, vlasnica je salona koji je osnovan u aprilu 2016, a Šmigićeva je i njen zakonski zastupnik. Porod toga, ona i radi u pomenutom salonu. Kako je navedeno na sajtu ovog salona, Šmigićeva je tu da pruža savete iz oblasti "estetske medicine i mršavljenja".

Uz oca u izbornoj noći

Na sajtu salona se mogu naći podaci i o Mileni Krivokapić - nakon završenog Farmaceutskog fakulteta i sticanja diplome magistra farmacije, završila je specijalističke studije iz kozmetologije na istom fakultetu.

- Poseduje bogato iskustvo u kozmetičkoj industriji, kao i brojne sertifikate iz oblasti estetike, lepote i zdravlja. Karakteriše je ljubaznost, posvećenost i profesionalan pristup - navodi se na sajtu salona.

Inače, mediji su u više navrata pisali o Mileni Krivokapić. U izbornoj noći bila je uz oca za govornicom, pa su svi u regionu izveštavali o „misterioznoj lepotici iz Krivokapićevog štaba“.

Branko Radun

Porodica ga demantuje

Politički analitičar Branko Radun podseća da je Krivokapić nedavno rekao da Beograd i Srbija nisu matica Srba iz Crne Gore, a zapravo je suprotno - Beograd je matica i za Crnogorce.

- Crnogorci ovde prave poslove, leče se, kupuju nekretnine... Meni je drago što su ti ljudi (Krivokapićeva porodica) došli u Beograd i prave karijere tu. Krivokapić nastavlja Milovu politiku odvajanja, iako je srpskim glasovima došao na vlast, što je naročita politička perverzija. On nastavlja sa Milovom antisrpskom politikom, a njegova porodica ga demantuje - poručio je Radun.

štampano izdanje, 29.6.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

DVA POKLONA U KURIRU! U utorak, 29. juna, dobićete POKLON IZNENAĐENJA I DODATAK STARS

Danas ćete uz dnevne novine Kurir dobiti POKLON IZNENAĐENJA.

Možete izabrati: mrežicu za pranje sudova, četkicu za zube, društvenu igru za decu, ljuštilicu za voće i povrće, flaster, gumice za kosu, vijaču za preskakanje, višenamenki vakum držač, mini-katanac, igračku za decu - ljigavac, hvataljku za led i mnoge druge.

Kao drugi poklon dobićete dodatak Stars:

Nepoželjna: Olji svekrva zabranila da dođe na sahranu Vukovom ocu.

Odao ih nakit, pala veridba? Marija i Džejla nose isto prstenje! Na finalu "Zvezde Granda" svi su primetili da Šerifovićka i Ramivićka na domalom prstu desne ruke imaju identični nakit

Drama - Gagi Jovanović hitno primljen u bolnicu: Žalio se na nesnosne bolove u stomaku.

Kraj: Aleksandra Subotić ostavila Pecu Vijagru zbog "Zadruge"!

Godinu dana Kurir televizije: Zvezde otkrile tajne u "Sceniranju"!

dodatak stars
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/K.Blagović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track