AKO JE I OD BIVŠEG SRBINA, PREVIŠE JE: Voditelj hrvatske RTL ispričao OGAVAN VIC O SRBIJI od kog je i Hrvatima muka (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen

sad će se jovanovići njega odreći

AKO JE I OD BIVŠEG SRBINA, PREVIŠE JE: Voditelj hrvatske RTL ispričao OGAVAN VIC O SRBIJI od kog je i Hrvatima muka (VIDEO)

Politika -

Zoran Šprajc, koji se svojevremeno odrekao srpskog prezimena Jovanović, inače voditelj hrvatske televizije RTL u nemačkom vlasništvu, završio je sinoćnu emisiju "RTL Direkt" više nego neumesnim vicem na račun Srbije, predsednika i premijerke - Aleksandra Vučića i Ane Brnabić.

Zoran Šprajc
foto: Facebook Printscreen

- Za kraj, da budemo potpuno politički nekorektni, jedan vic – rekao je Šprajc i dodao: - Znate li što rade dva geja? Vode ljubav. Znate li što rade dvije lezbe? Isto, vode ljubav. A što rade gej i lezba? Vode Srbiju! Odmah potom umontirao je s snimak hrvatskog predsednika Zorana Milanovića kako se smeje.

Pre samog vica naglasio je da ipak mora da popije i čašu vode.

Podsetimo, Zoran Šprajc nekada se prezivao Jovanović, ali je po punoletstvu očevo srpsko prezime zamenio majčinim Šprajc jer, kako se može pročitati na internetu, nikad nije živeo sa ocem koji je napustio njega i majku. Rođen je u Slavonskom Brodu 1968, oženjen je Lidijom i ima troje dece - ćerku i dva sina.

Poznat je po neprimerenim i priprostim komentarima kojima obično završava vesti koje čita a zbog kojih je bio suspendovan na TV i bila mu je smanjivana plata.

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track