OPOZICIJA SRAMNO ZAMENJUJE TEZE, SKOČILI NA KURIR: Licemeri, ne izvrćite istinu, niko ne proteruje Krivokapićeve ćerke!
Foto: Prinstcreen

POLITIKA

OPOZICIJA SRAMNO ZAMENJUJE TEZE, SKOČILI NA KURIR: Licemeri, ne izvrćite istinu, niko ne proteruje Krivokapićeve ćerke!

Politika -

PSG, NS, DS obrušili su se na naš list zbog iznošenja činjenica - da crnogorski premijer udara na Srbiju, optužuje je za genocid dok njegove naslednice žive i šire biznis u srpskoj prestonici

Deo opozicije jedva je, očigledno, dočekao da rastrgne Kurir, pa su tako brže-bolje skočili da "brane" ćerke Zdravka Krivokapića, crnogorskog premijera, iako ih niko nije ni napao!

Umesto da obrate pažnju na činjenice kojima smo se u tekstu rukovodili - da Jelena Šmigić i Milena Krivokapić žive i rade u Beogradu, šire biznis u prestonici dok njihov otac na sve načine udara na Srbiju, koju je čak rezolucijom optužio za genocid, oni su osuli drvlje i kamenje na Kurir, vodeći se saopštenjem dve pomenute dame, u kojem su iznele apsolutnu i sramnu zamenu teza - da im je, tobože, život ugrožen.

Pavle Grbović
foto: Vladimir Šporčić

Očito vođeni ovim saopštenjem, a ne činjenicama, pojedini opozicionari su pojurili da podrže Krivokapićeve ćerke. Tako je lider PSG Pavle Grbović poručio da je "neprihvatljiva hajka na ćerke Krivokapića koju po nalogu vlasti sprovode tabloidi".

- Polusvet i probisvet koji piše takve bljuvotine neće više kaljati obraz Beograda - napisao je, između ostalog, Grbović na Tviteru.

Slično je reagovala i Narodna stranka Vuka Jeremića, koja nije propustila priliku ni da okrivi predsednika Srbije i njegovog sina (?!).

Zoran Lutovac
foto: Zorana Jevtić

Pridružio se i lider Demokratske stranke Zoran Lutovac.

- Napadi tabloida na ćerke predsednika vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića su medijska demonstracija politike koju sprovodi Aleksandar Vučić u Srbiji i regionu - rekao je on.

Podršku im je pružio i akademik Dušan Teodorović, koji je kratko poručio: "Krivokapićke, dobro došle u Beograd!" Đorđe Milićević, šef poslaničke grupe SPS, poručuje za Kurir da su opozicionari licemerni.

Đorđe Milićević
foto: Kurir

- Činjenice su jedno, a izmišljotine i beskrupulozne laži koje su se mogli čuti od onih koji danas napadaju Kurir su licemerje i sram. Duži vremenski period iznosili na račun porodice legitimno izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića beskrupulozne laži, i to samo da bi pokušali da kriminalizuju porodicu nekoga ko je faktor političke stabilnosti, verovatno misleći da će na taj način pokušati emotivno da ga uzdrmaju - navodi Milićević.

Pita se da li su tada mislili na decu.

- Nisam čuo da su bar u kontekstu političke kulture rekli izvinite, a danas su navodno zabrinuti za Krivokapićevu porodicu i istinu i činjenice koje je izneo Kurir. Ako se, kako kažu, zalažu za objektivno i nezavisno novinarstvo, onda je suština u istini - zaključuje Milićević.

I. Ž./ Foto/Source:Prinstcreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja