HRKALOVIĆKA GLUMI RIJALITI ZVEZDU A TREBA DA JE U ZATVORU: Deli s pratiocima svaki detalj, umesto da odgovara pred zakonom
Foto: Printscreen

od vladarke iz senke do influenserke

HRKALOVIĆKA GLUMI RIJALITI ZVEZDU A TREBA DA JE U ZATVORU: Deli s pratiocima svaki detalj, umesto da odgovara pred zakonom

Politika -

Dijana Hrkalović, bivša državne sekretarka MUP, potpuno je "obrnula igricu" te je nekada bila vladarka iz senke, a sada glumi rijaliti zvezdu umesto da je iza rešetaka zbog, kako se sumnjiči, povezanosti s Veljkom Belivukom, vođom kriminalne bande koja je optužena za najteža krivična dela.

Hrkalovićeva, naime, otkad je dva puta saslušavana - zbog veza sa navijačkom grupom Belivuka i prisluškivanju predsednika države, skoro da ne izbija iz javnosti.

U međuvremenu je otvorila i profil na Instagramu gde objavljuje selfije i fotografije iz provoda, a poslednji privatni trenutak podelila je sa svojim pratiocima pre nekoliko sati i to - iz Banjičke šume.

Odevena, očigledno, za trening, u majici, šortsu, sa kačetom na glavi, Hrkalovićeva je napućena ispozirala.

Dijana Hrkalović
foto: Printscreen

Nekadašnja državna sekretarka, podsetimo, dovodi se u vezu sa nezakonitim prisluškivanjem predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. Hrkalovićeva se dovodi i u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična dela. U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46) optužio je Hrkalovićevu da mu je zajedno sa Slavišom Kokezom, nekadašnjim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, nametnula ekipu Velje Nevolje da mu obezbeđuju klubove. Dijana mu je navodno rešila i problem sa Elezom koji je dolazio u jedan od njegovih klubova i pravio mu probleme.

(Kurir.rs/ Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja