ZAVRŠEN SASTANAK U PALATI SRBIJA: Održan nastavak međustranačkog dijaloga
Foto: Shutterstock

pod pokroviteljstvom Skupštine Srbije

ZAVRŠEN SASTANAK U PALATI SRBIJA: Održan nastavak međustranačkog dijaloga

Politika -

BEOGRAD - Sastanak predstavnika srpskih stranaka u okviru međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, na kojem učestvuju i posrednici iz Evropskog parlamenta, nastavlja se danas razgovorima o medijima.

U jučerašnjem dijalogu učestvovali su evropski poslanici Tanja Fajon, Vladimir Bilčik i Knut Flekenštajn, koji su prethodno razgovarali s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim i sa predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su iz redova vladajuće većine Sandra Božić, Vladimir Orlić i Dejan Djurđević iz SNS-a, Djorđe Milićević iz SPS-a, predstavnici SVM-a, Jedinstvene Srbije i SDPS-a.

Iz opozicije prisutni su bili generalni sekretar Stranke slobode i pravde Ljuban Panić, predsednik DS-a Zoran Lutovac, PSG-a Pavle Grbović, predsednik Z ZS-a Nebojša Zelenović, a ispred Ne davimo Beograd Djorđe Pavićević.

Tu su bili i lider SDS-a Boris Tadić, predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, predsednik LSV-a Nenad Čanak, dok je Tatjana Macura iz SMS-a ranije rekla da danas neće prisustvovati sastanku iz zdravstvenih razloga.

Danas se očekuje i konferencija za medije, na kojoj će se obratiti predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i predstavnici Evropskog parlamenta.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track