MINISTAR MOMIROVIĆ PRIVATNO: Ustaje u 6 ali decu ne stiže da vodi u vrtić! Otkriva zašto pored porodične drži i sliku predsednika
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

šta drži u svom kabinetu

MINISTAR MOMIROVIĆ PRIVATNO: Ustaje u 6 ali decu ne stiže da vodi u vrtić! Otkriva zašto pored porodične drži i sliku predsednika

Politika -

BEOGRAD - Ustajem u 6 i do 7 sam u kabinetu, otkriva ministar građevinarstva i saobraćaja Tomislav Momirović upitan da li ima vremena da nekad decu odvede u vrtić.

- Nemam - kaže i dodaje da je to za njega bolna tema: - Zaista morate da stavite državne poslove ispred svega i onda ste osuđeni da s porodicom provodite sate na nedeljnom nivou - ističe Momirović.

Tomislav Momirović
foto: Ministarstvo građevinarstva

Veljko Kovačević, njegov pomoćnik za vodni saobraćaj, o svom šefu kaže: - Godinama sam u ovom resoru i moram priznati da je Momirović uneo novu energiju. Nije težak za saradnju. Ponekad kritikuje, a kažu i da se iznervira, ali ja ga takvog nisam video - kaže kroz osmeh Kovačević.

Kabinet Momirovića nije preterano veliki, ako se poredi s kabinetima njegovih kolega iz Vlade, a pored brojnih knjiga i porodičnih fotografija, pažnju privlači slika predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Zbog čega u kabinetu ima fotografiju šefa države?

- To je elementarna politička kultura. Predsednik je neposredno izabran s velikom većinom glasova, naša poslanička lista se zove „Aleksandar Vučić - za našu decu“, a politika koju sprovodimo je politika predsednika Republike - odgovorio je ministar.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track