SKANDALOZNO: Đilas podržao Veljka Belivuka!
Foto: ATA Images, Printscreen, Stefan Stojanović

tekst na opskurnom portalu

SKANDALOZNO: Đilas podržao Veljka Belivuka!

Politika -

Portal u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa objavio je skandalozan tekst u kojem priznaje da su „navijači“ fudbalskog kluba Partizan sramno vređali predsednika Aleksandra Vučića zbog hapšenja vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Ðilas je praktično preko svog glasila ovim potezom dao punu podršku Belivuku.

Nakon priznanja da su kriminalci Velje Nevolje, zbog hapšenja svog vođe, skandirali na stadionu, Ðilasov portal otvoreno staje na njihovu stranu, a u tekstu ih naziva „pristalicama crno-belih“ koje ništa neće zaustaviti u „iskazivanju nezadovoljstva nakon hapšenja Veljka Belivuka“.

Dragan Đilas
foto: ATA Images

Ðilasov medij je tako otvoreno priznao da mu smeta što se u Srbiji koju vodi Vučić s ulica sklanjaju i privode pravdi kriminalci koji su, uz brojna druga zverstva, pravili ćevape od ljudskog mesa.

Ðilasov portal nije skrivao oduševljenje zbog sramnog i sumanutog poteza navijača, a njegov vlasnik, tajkun Ðilas, više ne krije da su mu Belivukovi koljači jedina šansa da dođe na vlast, budući da zna da na izborima nikada ne može da odnese pobedu.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja