Najnovije vesti

VUČIĆ NAJAVIO VAŽNO OBRAĆANJE JAVNOSTI: Za najviše 48 sati otkriću ko je POLITIČKI KONSILJERE Velje Nevolje TUĆI ĆU SE DOK SAM ŽIV
Foto: Tanjug Printscreen

novi detalji

VUČIĆ NAJAVIO VAŽNO OBRAĆANJE JAVNOSTI: Za najviše 48 sati otkriću ko je POLITIČKI KONSILJERE Velje Nevolje TUĆI ĆU SE DOK SAM ŽIV

Politika
14:36h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u narednih 48 sati obratiti javnosti i otkriti koja je politička pozadina iskaza Veljka Belivuka datog na saslušanju u tužilaštvu.

- Biće narednih dana zanimljivo jer ću se obratiti naciji i pokazati svu istinu. Potrebno mi je 48 sati, možda i manje, da pokažem šta se zaista dogodilo i šta se zaista događa. Logično je da, kad stiže optužnica i dokazi se gomilaju, da onda moraju da reaguju i da bi dobili političku podršku, što su i dobili od pojedinih medija i njihovih vlasnika - rekao je Vučić.

Predsednik je otkrio i kad su tačno počeli napadi na njega.

- Prvi put kaa sam izgovorio da ne razumem kako je moguće da se promeni DNK nalaz iz ubistva na šinama, kreće napad na mene, prisluškivanje, priče da sam spsavao neke žene od sudova koje su mi navodno bile ljubavnice. Pričali su i da sam imao odnose sa muškarcima i to uglavnom nekim voditeljima. Tražili su da platim reket! A ja im poručujem da neću da plaćam reket! Pokazaću narodu šta je istina i da ćemo da pobedimo koljače i sve njihove pomagače - rekao je Vučić nakon obilaska fabrike "Simens" u Kragujevcu.

Vučić i dodao da će narednih dana reći ko je "mafijaški konsiljere" koji je prenosio poruke od Belivuka. Naglasio je i da se "konsiljere" danima unazad "sastajao sa kriminalcima" kako bi se dogovorili kakvu politiku će da vode.

- Jedan sam od retkih koga ne možete da uplašite snajperima i milionima od droge. Pred njima i njihovim političkim pomagačima neću da se povlačim. Tući ću se dok sam živ! - rekao je Vučić i da dodaje da neće da dozvoli da se u Srbiji nekome seče skalp da bi mogao nesmetano da bude samleven u mašini za mlevenje meša.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track