MINISTAR VULIN: Iskazi Miljkovića i Belivuka prenose se u delovima da bi što duže napadali Vučića i mene
Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije

MINISTAR VULIN: Iskazi Miljkovića i Belivuka prenose se u delovima da bi što duže napadali Vučića i mene

Politika

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da određeni mediji iskaz mesara i kasapina Marka Miljkovića prenose u delovima, kako bi mogli što duže da napadaju predsednika Vučića i njega.

„Napali su predsednika Aleksandra Vučića i mene i protiv nas je sve dozvoljeno“, rekao je ministar Vulin u jutarnjem programu TV Pinka. „Znali smo da će lagati i napadati nas, znali smo koga će napadati, naravno predsednika Vučića i mene. Prvo su počeli da šalju poruke da se opametimo, da oni eto neće govoriti o nama, kao da imaju šta da kažu, ali evo pošto se nismo opametili, sada će oni sve da ispričaju“, rekao je ministar Vulin.

Prema iskazu Miljkovića, kako je naveo ministar, predsednik Vučić i on sarađivali su sa njima, a kuća u Ritopeku pripadala je njemu lično.

„Da smo imali ikakve veze sa njima mi ovo ne bismo smeli da radimo, ne bismo smeli da ih pohapsimo. Kako bismo smeli da uđemo i da ih razbijemo, a da smo imali bilo kakve veze sa njima. Pohapsili smo ih, idu na doživotnu“, rekao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, sada se medijski napadaju on i predsednik na osnovu izjave kriminalca i ubice, koji je rekao da je on vlasnik kuće u Ritopeku, klanice gde su ubijali ljude.

„Miljković još kaže da sam rekao da je kuća odlična i da ne ulaze u garažu u koju samo ja treba da ulazim. A u toj garaži je tajna soba klanica, gde su ubijali žrtve, dakle ja sam sve to radio, on nije“, kazao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je dodao da se iskazi Miljkovića i Belivuka prenose parcijalno, u delovima, kako bi neki novinari, političari, analitičari duže vremena i u više navrata mogli da napadaju predsednika Vučića i njega.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track