MINISTAR VULIN U POSETI KULI: Pripadnici policije su tu da štite svakog građanina Srbije, da štite našu decu i običnog čoveka
Foto: MUP Srbije

dobra saradnja

MINISTAR VULIN U POSETI KULI: Pripadnici policije su tu da štite svakog građanina Srbije, da štite našu decu i običnog čoveka

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Kuli sa predsednikom te opštine Damjanom Miljanićem i istakao da je osnovni cilj policije zaštita i bezbednost građana, ali da je sve lakše i bolje kada policija ima i podršku lokalne samouprave. Ministar se zahvalio opštini Kula koja je namenila i poklonila zgradu za novu policijsku stanicu, naglasivši da je to primer dobre saradnje policije i lokalne samouprave.

„Pripadnici policije su tu da štite svakog građanina Srbije, da štite našu decu i svakog običnog čoveka koji pošteno živi od svog rada. Hvala vam što cenite rad policije u Kuli kojoj ste poklonili novu zgradu. Nova zgrada policije zasigurno će poboljšati kvalitet usluga i rada naših pripadnika, a građani Kule će svoje potrebe moći da realizuju mnogo brže i efikasnije.

Posebno hvala opštini Kula koja je u prethodnom periodu Planinarski dom ustupila udruženju veterana Žandarmerije „Knjaz Mihailo“, kako bi u njemu napravili muzej veterana Žandarmerije i policije.

Aleksandar Vulin
foto: MUP Srbije

Narod koji zaboravlja svoju prošlost, nema ni budućnost. Zato je na nama da osiguramo da buduće generacije saznaju sve i o slavnoj istoriji i podvizima srpske policije. Drago mi je što je tu potrebu prepoznala i opština Kula“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić istakao je da su građani Kule ponosni na rad svoje policije koja o njima neprestano brine i dodao da u to ime svake godine Opština Kula dodeljuje nagrade najistaknutijim pripadnicima policije kao izraz najdublje zahvalnosti za sve što čine za građane.

"Nagrade koje svake godine pripadnicima policije dodeljujemo i ova zgrada koju im poklanjamo naš je način da im kažemo veliko hvala za sve što čine za građane", poručio je predsednik opštine Miljanić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track