OBRNULA PLOČU: Marinika Tepić hvali Vučića, pogledajte kako je govorila u Skupštini (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

Šta bi

OBRNULA PLOČU: Marinika Tepić hvali Vučića, pogledajte kako je govorila u Skupštini (VIDEO)

Politika -

Tepićeva, potpresednica Stranke slobode i pravde, na čijem je čelu Đilas, 2016. je u Skupštini iznela hvalospeve na račun Vlade Srbije koju je tada vodio Aleksandar Vučić

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, na čijem je čelu Dragan Đilas, 2016. je hvalila poteze Vlade Srbije koju je tada vodio Aleksandar Vučić, danas predsednik Srbije i lider SNS.

02:13

OBRNULA PLOČU: Marinika Tepić hvali Vučića VIDEO

Tepićeva koristi svaku priliku da kritikuje SNS i vlast, govori da su svi ogrezli u korupciju, te da je nepohodno da se smene da bi zemlja krenula napred, ali pre samo pet godina, kada je bila poslanica u Skupštini Srbije sa liste LSV, ti isti naprednjaci su joj bili dobri.

Aleksandar Vučić, Brus
foto: Printscreen/Pink Tv

- Drago mi je da je velika i dominantna većina pripadnika, kako opozicije, tako i pozicije, neupitno opredeljenja za aktivnosti i promene koje su vezane za evrointegracijski proces Republike Srbije i da u tom smislu i na nivou našeg Odbora za evropske integracije imamo zaista jednu snažnu i volju i raspoloženje, a nadam se u saradnji sa strukom i znanje da spremno uđemo u dalji proces - navela je Tepićeva te 2016. za skupštinskom govornicom.

Ona je tada bila i predsednik Odobra za evropske integracije. Tepićeva je svojevremeno govorila da bi zatvaranje poglavlja pregovora sa EU 25 i 26 bilo izuzetno značajno i da bi to dalo dodatni legitimitet čitavoj politici pridruživanja EU Vlade Srbije. Pored svega toga, potpredsednica SSP je pohvalila i to što je tadašnja Vlada Srbije izabrana sa prvom tačkom prioriteta - pridruživanje EU, kao i ekspoze tadašnjeg mandatara Aleksandra Vučića na tu temu. Tepićeva je u tom sazivu i napustila LSV, mandat nije vratila stranci koja ju je i stavila na listu, već je prešla u Novu stranku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track