NEDIMOVIĆ: Nepotrebno je reći koliko je izvan svake granice razuma slati takve pretnje deci predsednika vaše države!
Foto: Nemanja Nikolić

reagovanje

NEDIMOVIĆ: Nepotrebno je reći koliko je izvan svake granice razuma slati takve pretnje deci predsednika vaše države!

Politika -

Branislav Nedimović, ministar je poljoprivrede i zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije reagovao je na pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića:

"Ni u najgorim mislima ne bih mogao da pomislim da bi se ikada iko mogao takvih gnusnih laži latiti kako bi političke protivnike napao. Takve pretnje deci i porodici bilo koga su nešto što ni ratni neprijatelji, oni iole časni, ne bi činili. Pitam se koliko devijantan mozak neko mora da ima da bi mu to poslužilo za političku borbu, pa makar to činile i za male pare prodane duše.

Vaš je problem što nemate nikakav program, niti rešenje za manje, a kamoli istorijske probleme koje Srbija trenutno rešava. Vaš je problem što niste uspeli da ekonomiju zemlje pomeriti ni za pola procenta, već naprotiv da je saterate na ivicu bankrota.

Nepotrebno je reći koliko je tek izvan svake granice razuma zbog svega toga, slati takve pretnje deci predsednika vaše države, istog onog čoveka kome glas daje više od 60% građana Srbije. Da li to isto želite i njihovoj deci?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track