JEDINA ZEMLJA KOJU ZOVEMO OTADŽBINOM SAD OD NAS TRAŽI SAMO JEDNO: Ujedinjena Srbija nasušna je potreba! SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

poruka PREDSEDNIKA SRBIJE nikog ne ostavLJA ravnodušnim

JEDINA ZEMLJA KOJU ZOVEMO OTADŽBINOM SAD OD NAS TRAŽI SAMO JEDNO: Ujedinjena Srbija nasušna je potreba! SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA

Politika -

BEOGRAD - Snažna i ujedinjena Srbija naša je obaveza i nasušna potreba. Samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije. Sve to Srbija ne može sama i potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili. Ipak, važnije od svega je naše jedinstvo i naša zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić snimkom koji nosi snažnu poruku na zvaničnom predsedničkom Instagram profilu Budućnost Srbije.

Napisao je i da sve to Srbija ne može sama, potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili, dodajući da je, ipak, važnije od svega naše jedinstvo i zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti.

- Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svetskog ugleda i poštovanja. Korak po korak, veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali, postaje naša sadašnjost - naveo je Vučić u snimku. Kako kaže, sada više nego ikada moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da razlike budu prepreka u oblikovanju budućnosti za našu decu i stvaranju boljeg života za sve, u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje. - Sada više nego ikada moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo, za snažnu Srbiju koja je pokazala da može biti prva, za otvorenost i mir. Za jedinu zemlju koju nazivamo otadžbinom, a koja od nas sada traži da budemo složni i ostavimo sve razlike po strani - poručio je predsednik Srbije.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track