MINISTAR VULIN U PROKUPLJU: MUP Srbije neće tolerisati šverc (FOTO)
Foto: MUP Srbije

mup srbije

MINISTAR VULIN U PROKUPLJU: MUP Srbije neće tolerisati šverc (FOTO)

Politika -

PROKUPLJE - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Prokuplju i nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima istakao da šverc akcizne robe nije samo pljačka budžeta, već i svakog građanina i da Policijska uprava Prokuplje ima posebnu odgovornost u presecanju krijumčarskih kanala.

Aleksandar Vulin, Prokuplje
foto: MUP Srbije

Govoreći o rezultatima rada Policijske uprave u Prokuplju ministar je naveo da je zadovoljan radom policije u ovoj upravi, ali da očekuje apsolutnu budnost i još veće angažovanje u borbi protiv trgovine nedozvoljenim akciznim proizvodima.

„Borbom protiv nelegalne trgovine akciznim proizvodima, mi se borimo za bolju budućnost naše dece. Sprečavamo da se novac namenjen za škole, bolnice, ulaganja u bezbednost i infrastrukturu slije u ruke kriminalaca. Zato od vas očekujem pojačan rad na otkrivanju ovih krivičnih dela“, poručio je ministar Vulin, saopštio je MUP.

Aleksandar Vulin, Prokuplje
foto: MUP Srbije

Ministar Vulin se nakon obilaska Policijske uprave u Prokuplju sastao i sa gradonačelnikom te opštine Milanom Aranđelovićem.

Ministar je istakao dobru saradnju lokalne samouprave i policije i naglasio da je borba za veću bezbednost građana zajednički cilj.

1 / 5 Foto: MUP Srbije

Ministar Vulin je zahvalio Opštini Prokuplje koja će izdvojiti sredstva za izgradnju nove baze Žandarmerije i nabavku kamera za kontrolu saobraćaja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track