TADIĆ I ALEKSIĆ U KLINČU: Ko je izdajnik, a ko će na izbore
Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

SUKOB

TADIĆ I ALEKSIĆ U KLINČU: Ko je izdajnik, a ko će na izbore

Politika -

Lider SDS i potpredsednik NS pokačili se zbog učešća Narodne stranke na izborima u Negotinu

Lider SDS i bivši predsednik Srbije Boris Tadić kazao je da su ih iz Narodne stranke Vuka Jeremića nazivali izdajnicima zbog izlaska na lokalne izbore na Vračaru, a sada ta partija radi istu stvar izlaskom na izbore u Negotinu. Na to mu je potpredsednik NS Miroslav Aleksić poručio da sada Negotin i tada Vračar nisu isto.

- Setite se koje etikete smo trpeli mi zbog izlaska na lokalne izbore, a sada na njih izlazi Narodna stranka, koja je bila najveći zagovornik bojkota, a uz podršku onih koji su nama zbog iste stvari lepili etikete izdajnika - kazao je Tadić za Nova.rs.

Potpredsednik NS istakao je da je posebno zanimljivo što jedan tako ozbiljan političar i državnik kao što je Tadić ne vidi razliku između izbora u Negotinu i onih na Vračaru, kada je tek bila doneta odluka o bojkotu i potpisan tzv. Sporazum sa narodom.

- Ne može se porediti to i izlazak na izbore u Negotinu dve godine posle bojkot, kada SZS više ne postoji i ne postoji nikakva odluka na polju širokog opozicionog bloka o ovome - kazao je Aleksić.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa Tadićem i Aleksićem, ali oni do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive.

J. Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track