SRBIJA PODIGLA BORBENU GOTOVOST! VUČIĆ POSTAVIO ROK NATO 24 SATA! Ako ne reaguju kreće akcija, nećemo dozvoliti pogrom!
Foto: Kurir

JASNO!

SRBIJA PODIGLA BORBENU GOTOVOST! VUČIĆ POSTAVIO ROK NATO 24 SATA! Ako ne reaguju kreće akcija, nećemo dozvoliti pogrom!

Politika -

Predsednik Srbije večeras je poručio da, ukoliko krene pogrom, 24 časa čekamo NATO i onda interervenišemo!

- Čekaćemo NATO da reaguje, tek ako to ne uradi u roku od 24 sata, Srbija će reagovati jer neće dozvoliti pogrom Srba na Kosovu i Metohiji - naglasio je Vučić.

- Mi smo mali narod, nemamo više toliko ognjišta za rasipanje, koja smo izgubili zbog nesposobnih političara. Zašto bi sada mi nešto pogrešno radili, i sve zbog ludosti jednog političara iz Prištine sa Safari vozilima. Safari vozila, to tako naziva Putin, ta Rosu vozila iz Prištine. Oni nisu počeli pogrom našeg stanovništva, ovo je samo politička igra, mi samo posmatramo stvari, snabdevamo naš narod - rekao je Vučić i dodao.

- Srbija nije ušla na teritoriju KiM, ne zato što je ne smatramo svojom, već zato što kumanovskim sporazumom nemamo pravo na to. Rekli smo da sa našim trupama ne želimo da ugrozimo mir, čekaćemo NATO da reaguje, a ako se nastavi pogrom Srbija će reagovati i neće dozvoliti reprizu 1995. i 2004. godine - rekao je Vučić, a onda dodao da veruje da ga je NATO dobro razumeo.

Hit Tvit, Aleksandar Vučić
foto: Kurir

Predsednik je naveo da je njegovo pitanje šta se Srbiji zamera, kao i da nadletanje aviona srpskih aviona nisu ničija briga.

- Ne može niko da odlučuje gde će da se kreću naši avioni. Pa da li ste normalni - uzviknuo je Vučić.

Hit Tvit, Aleksandar Vučić
foto: Kurir

On je rekao ne želi da zbog neiživljenog političara iz Prištine koji se igra svojim safari vozilima zagorčava život blokirajući administrativne prelaze Albancima iz centralne Srbije na Kosovo i Metohiju.

"Gledamo da pomognemo naš narod i čvrsto stojimo uz naš narod na Kosovu i Metohiji", rekao je predsednik Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track