Najnovije vesti

SNS OSVOJIO 71.44 ODSTO GLASOVA NA IZBORIMA U MIONICI: Potvrda da politika Aleksandra Vučića uživa poverenje građana
Foto: SNS

apsolutna pobeda

SNS OSVOJIO 71.44 ODSTO GLASOVA NA IZBORIMA U MIONICI: Potvrda da politika Aleksandra Vučića uživa poverenje građana

Politika

Srpska napredna stranka odnela je apsolutnu pobedu na redovnim lokalnim izborima u Mionici na kojima je učestvovalo sedam lista. Za listu "Aleksandar Vučić - za decu Mionice" glasalo je 71.44 odsto građana Mionice od više od 70 odsto birača koji su izašli na izbore.

Predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić je izneo da je u Mionici ostvaren bolji rezultat nego pre 4 godine za 6.5 procentnih poena kao i da je ostvareno i više apsolutnih glasova nego na prethodnim lokalnim izborima.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković zahvalio se Mioničanima što su u velikom broju izašli na izbore i što su još jednom potvrdili da imaju ogromno poverenje u politiku Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

SNS, Mionica, izbori
foto: SNS

- Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i Srpska napredna stranka su stub Srbije, stub uspešne i bogate Mionice. Građani Mionice znaju da samo SNS ima snagu da nastavi sa politikom progresa, politikom razvoja. Da gradi puteve, mostove, pruge. Otvara fabrike. Obezbeđuje nova radna mesta. Gradi bolju i sigurnu budućnost. I zato je pobeda liste "Aleksandar Vučić - za decu Mionice" bila ubedljiva, ubedljivija nego ikad, A mi već sutra nastavljamo da razvijamo uspešnu i bogatu Mionicu - rekao je Janković.

SNS, Mionica, izbori
foto: SNS

On je podsetio da Mionica samo ove godine, zahvaljujući podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, investira preko 1,5 milijardi dinara u razvoj svih sela, varoši Mionica i Banje Vrujci.

- Asfaltirali smo više od 50 kilometara puteva. Gradimo više od 19 kilometara kanalizacije i dva prečistača otpadnih voda. Rekonstruišemo škole, gradimo Kuću Kolubarske bitke. Gradimo novi park uz reku Ribnicu i rekonstruišemo park u centru Mionice. Gradimo novu industrijsku zonu, planiramo otvaranje novih fabrika i proširenje postojećih. I to je samo deo projekata koje radimo. Pred nama su novi projekti, i zato su Mioničani dali ogromnu podršku Srpskoj naprednoj stranci - rekao je Janković.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track