DIJANA HRKALOVIĆ U LEZBO AKCIJI: Nove provokativne fotografije bivše sekretarke MUP koje je slala saradnicima i krimosima FOTO
Foto: Beta Dragan Gojic, Privatna Arhiva

pozirala nasmejana

DIJANA HRKALOVIĆ U LEZBO AKCIJI: Nove provokativne fotografije bivše sekretarke MUP koje je slala saradnicima i krimosima FOTO

Politika -

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, navodno je slala provokativne fotografije saradnicima, ali i ljudima iz kriminalnog miljea.

Nakon što su procurile njene slike u čipkastom donjem vešu i halterima, sada su se pojavile i njene slike sa ženama.

Kako se vidi na fotografijama, Hrkalovićeva pozira nasmejana, dok crnka pored nje ispruženog jezika pokušava da dodirne njeno lice.

Dijana Hrkalović, lezbo
foto: Privatna Arhiva

Očigledno je da se aludira na seksualne odnose.

Dijana Hrkalović, lezbo
foto: Privatna Arhiva

Inače, Hrkalovićeva je navodno svoje erotske slike slala u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji (ministru) i krimosima, a izvor Kurira navodi da je većina provokativnih fotografija nastala upravo na njenom tadašnjem radnom mestu, u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Dijana Hrkalović
foto: MUP Srbije, Kurir

Tako su pre nekoliko dana u javnost procurile njene provokativne fotografije, a na jednoj od njih otkopčala je pantalone i pokazala čipkaste gaćice.

Podsetimo, Dijana Hrkalović se krivičnom prijavom tereti da je uticala na načelnika odeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića da ne dostavi na vreme telefonske izveštaje tužilaštvu u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, poznatom kao "ubistvo na šinama", za koje je bio optužen, a kasnije pravosnažno oslobođen Veljko Belivuk.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:48

JOVIĆ BRUTALNO MUČEN PRE SMRTI: Kolega otkrio detalje o inspektoru koji je uhapsio Velju Nevolju DEJAN BIO NA TRAGU NEČEG VELIKOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja