Najnovije vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ: Obračun sa detetom predsednika Srbije, bruka i sramota
Foto: Fonet/Milica Vučković

potpredsednika Vlade i ministar odbrane

MINISTAR STEFANOVIĆ: Obračun sa detetom predsednika Srbije, bruka i sramota

Politika
12:29h

BEOGRAD - Naslovna strana dnevnog lista "Danas", kojom se opozicija i raznorazne interesne grupe obračunavaju sa sinom predsednika Aleksandra Vučića - dakle ne sa predsednikom, već njegovim detetom - bruka je i sramota kojoj od jutros svedoči cela Srbija.

Crtanje mete na leđima jednog deteta brutalnim lažima, u kojima se uvažavaju čak i izjave osuđenika i iznose perfidne i besramne konstrukcije, novi su nivo niskosti koji su Đilasovi mediji uveli u našu zemlju.

Normalan čovek ne može da se ne zapita - gde je granica? Da li su u našoj Srbiji pređene sve granice pristojnosti i da li pojedini mediji imaju pravo da, bez ikakve odgovornosti, plasiraju laži satanizujući čak i nečiju decu? Do kada će pristojna Srbija da ćuti na kreiranje atmosfere u javnosti u kojoj je sve dozvoljeno, pa se sa udaranja nečasnim sredstvima na političke protivnike i njihove porodice, sada prešlo i na decu?

Nemoć, nesposobnost i očaj Đilasa i raznih interesnih skupina što ne mogu da pobede Aleksandra Vučića na izborima i slome jaku Srbiju na čelu sa njim više se ne daju sakriti. Poručujem im da Aleksandra Vučića svakako neće slomiti, a o sebi su već svojim postupcima narodu dovoljno rekli.

Pozivam celu Srbiju da glasno osudi ovo bestidne napade na porodicu predsednika naše države, u kojima se udara čak i na ono najvažnije u životu svakog čoveka - decu. "

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track