PREMIJERKA OVIM DETALJEM PRIJATNO IZNENADILA NONŠALANTNE PARIŽANE: Pogledajte kakve je čarape uparila sa elegantnim kompletom FOTO
Foto: Instagram Printscreen

u tonu čak i natalijina ramonda

PREMIJERKA OVIM DETALJEM PRIJATNO IZNENADILA NONŠALANTNE PARIŽANE: Pogledajte kakve je čarape uparila sa elegantnim kompletom FOTO

Politika -

BEOGRAD/PARIZ - Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je na panelu u okviru Pariskog foruma za mir prijatno iznenadila nonšalantne Parižane.

Premijerka je sportsko elegantnu kombinaciju "razbila" neobičnim čarapama na pruge koje je uparila s ljubičastim kompletom - pantalonama i sakoom. Odlučila se za klasične cipele i košulju u bledoroze boji.

Ona je danas sa panela poručila sledeće: Danas sam učestvovala na četvrtom Forumu za mir u Parizu, na panelu o globalnom upravljanju u vreme pandemije Covid19. Govorila sam o našem sistemu vakcinacije, donaciji vakcina Republike Srbije evropskim i afričkim zemljama kao i o izgradnji tri kovid bolnice u našoj zemlji.

Ana Brnabić, Pariski forum za mir, Pariz, Forum za mir
foto: Instagram Printscreen

Duboko verujem da su solidarnost, građanska odgovornost i tolerancija vrednosti koje će pomoći globalnom društvu da prebrodi pandemiju, kao i sve posledice koje će ostaviti za sobom.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track