PREDSEDNIK SRBIJE ODBIO DA U LOZNICU IDE HELIKOPTEROM: U Gornje Nedeljice kreće automobilom
Foto: Printscreen instagram buducnostsrbije

uprkos najavljenim blokadama

PREDSEDNIK SRBIJE ODBIO DA U LOZNICU IDE HELIKOPTEROM: U Gornje Nedeljice kreće automobilom

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići će danas u Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama koje organizuju ekolozi.

Šef države nije želeo da na razgovore sa meštanima u Gornjim Nedeljicama ide helikopterom, kako mu je sugerisano, a osim razmatranja projekta "Jadar", u direktnoj komunikaciji sa narodom, predviđeno je da obiđe i infrastrukturne radove na teritoriji Šapca, pišu Novosti. Takođe, Vučić će posetiti i domaćinstvo Živadina Rosića i njegove porodice.

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto".

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

Inače, svi mediji danas su pozvani da isprate razgovor predsednika sa građanima Jadarskih sela.

(Kurir.rs/Novosti)

Bonus video:

08:25

NEĆE BITI RATA, ALI ĆE POKUŠATI DA NAS DESTABILIZUJU! Dačić i Jovanović: Zapadu je najbitnije da SRBIJA BUDE POD NJIHOVIM UTICAJEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track