ŽESTOKA REAKCIJA: Vladanka Malović odgovorila Žujoviću i Trifunoviću zbog napada na Dariju Kisić Tepavčević
Foto: Dragana Udovičić

Članica Predsedništva SNS

ŽESTOKA REAKCIJA: Vladanka Malović odgovorila Žujoviću i Trifunoviću zbog napada na Dariju Kisić Tepavčević

Politika -

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović reagovala je danas na izjave Dejana Žujovića i Sergaja Trifunovića koje su uputili ministarki Dariji Kisić Tepavčević.

"Moram da demantujem Žujovića, u narodu poznatog kao doktor na steroidima - ja nikada ne bih znala tako dobro da ocenim Gorana Markovića kao što je to učinila Darija Kisić Tepavčević. Darija je doktor medicine, ona je mnogo stručnija za pojave poput Markovića koji bi da streljaju, trpaju u logore, šišaju, posipaju katranom i perjem, i svaka joj je na mestu. Bravo Darija!", poručila je Vladanka Malović na Instagramu.

"Ovaj narkomanski šljam očigledno nije preskočio ni danas svoju narkomansku dozu, pa ovakvim izjavama misli da može da ponizi jednu ženu. Neko bi pomislio da je ovo smeće majka prerano odbacila od sise pa je zato godinama unazad mizogino đubre i mora da šmrče kokain kako bi lečio svoje emotivne krize. Umesto što prostački vređa žene, pametnije bi mu bilo da se spakuje i pravac na neku kliniku za odvikavanje, možda je ostala neka nada za izlečenje. Ali veliko možda", poručila je Malović Trifunoviću.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track