TURBO DIJETE POLITIČARA! STESALI SE: Dačiću zabranili kolače, pa skinuo preko 10 kila! Evo kako je Zorana oslabila VIŠE OD 20 KG!
Foto: Printscreen/Instagram, BETA/Amir Hamzagić

Rigorozno

TURBO DIJETE POLITIČARA! STESALI SE: Dačiću zabranili kolače, pa skinuo preko 10 kila! Evo kako je Zorana oslabila VIŠE OD 20 KG!

Politika -

Gde je volja tu su i rezultati! A to se najbolje može videti i na primeru političara na domaćoj javnoj sceni koji su nakon odluke da doteraju kilažu u tome vidno i uspeli. Pojedini su istrajali do zaista velikih rezultata - gubitka i preko 20 kilograma!

Jedna od šampionki kada je u pitanju skidanje kilaže, svakako je i Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike koja je poptpuno redukovala svoju ishranu zahvaljujući savetima nutricioniste, a pored toga i redovno trenira već nekoliko godina. Ona je tako smršala preko 20 kilograma.

Zorana Mihajlović
foto: Ministarstvo energetike i rudarstva

- Dok nisam rodila dete bila sam jako vitka. Posle, na žalost, nisam pazila. Pa pošto je sve u glavi, onda sam odlučila da se posvetim svom zdravlju i samim tim i izgledu. Treniram četvrtu godinu, idem svaki dan, svaki drugi dan na pilates. U isto vreme sam otišla kod jedne, rekla bih od najboljih nutricionista, profesora dr Jagode Jorge, koja mi je pomogla da prilagodim ishranu svom načinu života. Ja volim i život i hranu i eto... Suština je da se osećam dobro. Smršala sam za poslednjih par godina oko 22-23 kilograma - ispričala je ona prošle godine za Kurir, pa istakla da joj je cilj da ima snage, jer njen dan počinje u četiri, a završava se jako kasno.

- Dobar je osećaj, još par kilograma dole. Posle vežbanja i mozak je bistriji - zaključila je Mihajlović koja je u međuvremenu i dodatno oslabila.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

Jednu od većih transformacija postigao je predsednik Narodne skupštine i lider socijalista Ivica Dačić koji je svoju kilažu značajno stavio pod kontrolu. Kako je ispričao, nije mu bilo lako. On je tako prošle godine skinuo više od 10 kilograma, a razlog je pre svega bio visok šećer.

- Nije mi lako da se pridržavam novog režima ishrane, ali moram da smanjim šećer s kojim imam problema. Moja dijeta nije estetske već zdravstvene prirode. Tako sam potpuno izbacio testeninu, kolače, jedem više ražano i trudim se koliko god mogu da budem fizički aktivan - ispričao nam je Dačić, koji kaže da mu najviše nedostaju kolači jer jako voli da jede slatko.

Ne tako davno, promenom režima ishrane drastično je smršao i narodni poslanik Vladimir Đukanović, a 2019. je ispričao i kako je tačno do toga došlo.

Vladimir Đukanović, Udarna pesnica
foto: Marina Lopičić

- Pre deset godina moj život se svodio na kafanu, muziku i Crvenu zvezdu. U međuvremenu, sve se promenilo. Ne pijančim po kafanama, oženio sam se i dobio troje dece. Takođe, batalio sam izlaske, postao sam narodni poslanik, advokat i smršao sam 40 kilograma. I ranije sam bio vernik, ali sam sada daleko više posvećen Crkvi, te nedeljom obavezno prisustvujem liturgiji s porodicom - ispričao je on iskreno.

Džoni Dep, Maja Gojković
foto: Damir Dervišagić

Pre nekoliko godina i ministarka kulture Maja Gojković uspela je da smrša čak 15 kilograma i od tada samo održava liniju. Ona je jednom prilikom ispričala da je redovno išla na časove joge jer joj je to izuzetno prijalo.

SNS, sednica, Predsedništvo SNS, Zoran Babić
foto: Nemanja Nikolić

Takođe, i naprednjak Zoran Babić pre nekoliko godina je krenuo u teretanu i za samo mesec dana uspeo da smršao 12 kilograma.

Kurir.rs/ Foto/Source:Printscreen/Instagram

Bonus video:

01:17

DAČIĆ OTKRIO ŠTA STALNO POKLANJA VUČIĆU ZA ROĐENDAN: Svaki put kad svrati kod mene odnese neku knjigu koja mu se svidela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track