POLITIČARI SE HVALE NA MREŽAMA: Evo kako su okitili jelke, inspiracije im nije nedostajalo FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

novogodišnja euforija

POLITIČARI SE HVALE NA MREŽAMA: Evo kako su okitili jelke, inspiracije im nije nedostajalo FOTO

Politika -

Domaće političare već je uhvatila praznična euforija, pa već danima na svojim društvenim mrežama dele s pratiocima fotografije novogodišnjih jelki koje su okitili.

A inspiracije im, očito, ne manjka.

Možda najkreativniju jelku pokazala je ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić. Ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju novogodišnjih ukrasa koji vise sa plafona u obliku jelke. Ona nije precizirala da li je jelka u njenom domu ili, pak, u prostorijama ministarstva.

Jelke
foto: Printskrin/Instagram/gordanacomic

Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, jelku je kitila uz pomoć sestričine. Njih dve opredelile su se za nežne ukrase u srebrnoj i bronzanoj boji uz po koju ukrasnu traku.

Jelke
foto: Printskrin/Instagram/irenavujovic.official

S druge strane, za crvene i srebrne tonove opredelila se porodica lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je pratiocima otkrio da je u kićenju najvrednija bila njegova ćerka.

Jelke
foto: Printskrin/Instagram/jeremicvuk

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić takođe se pohvalio svojom novogodišnjom jelkom, koju je okitio bogatim ukrasima crvene i zlatne boje.

Jelke
foto: Privatna Arhiva

Veliku pažnju je privukla i novogodišnja jelka narodne poslanice SNS Sandre Božić, koja je fotografiju podelila na instagramu...

Jelke
foto: Printskrin/Instagram/sandra_bozic

I. Ž./ Foto/Source:Eliano Imperato / AFP / Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja