I POLITIČARI U PRAZNIČNOJ GROZNICI: Jure u kupovinu poklona i otkrivaju šta očekuju ispod jelke. Evo zbog čega je Dačić NESREĆAN!
Foto: Shutterstock

POLITIKA

I POLITIČARI U PRAZNIČNOJ GROZNICI: Jure u kupovinu poklona i otkrivaju šta očekuju ispod jelke. Evo zbog čega je Dačić NESREĆAN!

Politika -

Nema osobe koja ne voli poklone, da ih dobija ali i da obraduje najbliže istim. Naši ministri i predsednik Narodne skupštine podelili su sa čitaocima Kurira šta poklanjaju porodici i prijateljima, ali i šta bi njih obradovalo da dobiju na dar.

PredsednikSkupštine Ivica Dačić priznaje da voli poklone, ali da svake godine za njih bude zakinut.

- Pošto je meni rođendan 1. januara, očekujem da dobijem poklone za Novu godinu, ali uvek sam uskraćen jer i ostali dobijaju poklone za Novu godinu, a ja samo za rođendan - požalio nam se Dačić.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović kaže da rado i prima i daruje poklone.

- Volim da poklanjam, a volim i ja da dobijam poklone. Uglavnom ljudima kupujem ono što znam da im treba, lične poklone, a takve i dobijam - rekla nam je ona.

Zorana Mihajlović
foto: Zoran Petrovic MGSI

Ministar bez portfelja Novica Tončev poklanja ljubav i vreme.

- Najveći poklon koji drugima možemo da damo jeste ljubav i naše vreme. Zato nam svima želim u narednoj godini zdravlja i više vremena za ljude koje volimo - poručio je Tončev.

Novica Tončev
foto: Stefan Jokić

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović kaže da je zahvalna kada su pokloni u pitanju.

- Moja porodica i prijatelji kažu da je meni lako izabrati poklon jer ja raznovrsne stvari nosim i koristim, tako da je teško promašiti - rekla je Joksimović.

Jadranka Joksimović
foto: Marina Lopičić

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kaže da je po pitanju poklona praktična osoba.

- Volim da poklonim nešto što će ljude podsećati na mene. A ja zaista uvek samo želim da za Novu godinu svi budu zdravi, srećni i veseli, da to veče provedemo bar za trenutak bezbrižno. I nije mi bitno šta sam dobila, i kesica gumenih bombona mi je super. Samo da smo svi zajedno i dobro - rekla nam je.

Tatjana Matić
foto: Ana Paunković

Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić ne haje šta će da dobije.

Gordana Čomić
foto: Zorana Jevtić

- Kada su pokloni u pitanju, bilo da ih dajem ili primam, bitno je samo da su takvi da stvore osmeh i dobro raspoloženje, šta god bio njihov sadržaj - rekla nam je.

Kurir.rs/ Foto/Source:Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track