MINISTAR MOMIROVIĆ SA LEPŠOM POLOVINOM OTKRIO: Znači mi Jovanino mišljenje ali se uglavnom ne slažemo
Foto: Instagram Printscreen/Tomislav Momirović

ovogodišnje praznike provešće kod kuće

MINISTAR MOMIROVIĆ SA LEPŠOM POLOVINOM OTKRIO: Znači mi Jovanino mišljenje ali se uglavnom ne slažemo

Politika -

Ljubav bračnog para Tomislava i Jovane Momirović traje duže od jedne decenije. Iako je retkost da žene javnih ličnosti ne vole medijsku pažnju, supruga ministra Momirovića je drugačija.

Jovana, koja je advokat po zanimanju, na početku priznala je da ima tremu i da nije navikla da se pojavljuje u medijima. Otkriva da će novogodišnje praznike provesti kod kuće u društvu porodice.

Kako izgledaju te proslave?

TOMISLAV: Meni su one najlepše, jer tokom ove godine smo suštinski malo vremena proveli zajedno. Ovaj posao je takve prirode da smo retko kad svi na okupu, a novogodišnji praznici daju šansu da nadoknadimo to vreme koje smo propustili.

Sta se promenilo otkad vam je suprug ministar?

JOVANA: Mnogo manje vremena provodimo zajedno kao porodica. On je i ranije puno radio, ali smo tada uvek mogli da izdvojimo vreme za nas u smislu putovanja, mogli smo da računamo da ce prisustvovati proslavama, sada više nije tako.

Kada vam je suprug posebno nedostajao?

JOVANA: I meni i deci najviše nedostaje na porodičnim putovanjima. Letos su bili na moru bez tate, ali su zato bake i deke s obe strane bili s njima da što manje osete taj nedostatak. Skoro smo proslavilii slavu bez njega. To su ti neki trenuci kada se njegovo odsustvo najviše oseća, koliko god bilo čudno - navikavamo se.

Kako supruzi nodoknađujete to što ste često odsutni?

TOMISLAV: Uglavnom obećavam da ću joj to vreme nadoknaditi u budućnosti. Resor koji vodim dostaje specifičan, Srbija se gradi, radi se puno projekata. Trudimo se da nadoknadimo decenije, što iziskuje dosta truda i energije. Znam da porodica u ovom trenutku ispašta, ali sam uveren da ćuto uspeti da nadoknadim.

Idete li zajedno u bioskop i koji film ste poslednji odgledali zajedno?

JOVANA: Teško se uklapamo kod filmova. Nikada se nije desilo da oboje ostanemo budni dokraja filma ukoliko ga gledamo kod kuće, a u bioskopu smo gledali, "Džejmsa Bonda" i "Tomu".

TOMISLAV: Pesme Tome Zdravkovića su za sva vremena i emocija je jaka kada ih slušaš. Svideo mi se taj film, samo moram da priznam, dobar deo filma sam tešio Jovanu da ne plače.

Da li imate svoju pesmu?

TOMISLAV: Aerosmit "I don't wanna miss a thing", uz tu pesmu smo odigrali prvi ples na venčanju.

Da li vam je supruga uputila neku kritiku povodom javnih nastupa ili objava na društvenim mrežama?

TOMISLAV: Jako mi znači njeno mišljenje, uglavnom se ne slažemo... Puno razgovaram i ona ima razumevanja za mene čak i kada se razmimoilazimo u stavovima.

Jovana, kada vašem suprugu zazvoni telefon i pozove ga predsednik Aleksandar Vučić, da li se odmah javi?

JOVANA: Da, odmah se javlja.

A Vama?

JOVANA: Meni ne, al' nije oduvek bilo tako. Sad se javi čim izade iz gužve.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track