KO ĆE BITI GRADONAČELNIK BEOGRADA: Hoće li Vesić imati VODEĆU funkciju u gradu? Šta da očekuje Šapić? Ovo im ASTROLOG predviđa!
Foto: Nebojša Mandić

natalne karte za 2022.

KO ĆE BITI GRADONAČELNIK BEOGRADA: Hoće li Vesić imati VODEĆU funkciju u gradu? Šta da očekuje Šapić? Ovo im ASTROLOG predviđa!

Politika -

Osim predsedničkih i vanrednih parlamentarnih, 3. aprila nas očekuju iz izbori za Grad Beograd. Kao glavni pretendenti na mesto gradonačelnika u javnosti se pominju aktuelni zamenik gradonačelnika Goran Vesić i čelnik Novog Beograda Aleksandar Šapić. Astrolog Vladimir Vlajić je za Kurir analizirao njihove natalne karte. Evo kakve su im šanse.

Astrologija, Vladimir Vlajić
foto: Damir Dervišagić

Goran Vesić - 18. februar 1969, Kruševac (Vodolija)

Deda Mraz, Goran Vesić
foto: Facebook Printscreen/Goran Vesić

Čoveku za koga važi da ne postoji stvar koju ne zna u vezi sa Beogradom i načinom na koji ovaj grad funkcioniše će 2022. godina doneti sjajne poslovne aspekte. Imaće odlične kontakte sa strancima i nevladinim sektorom. Tu mu i sledi dalji poslovni razvoj. Krajem sledeće godine prirediće veliki bum koji će mnoge iznenaditi. Ono što je sigurno je da će i ubuduće imati istaknutu ulogu u Beogradu.

Aleksandar Šapić - 1. jun 1978, Beograd (Blizanci)

SNS, 13. rođendan SNS, Aleksandar Šapić
foto: Nikola Anđić

Predsedniku opštine Novi Beograd će prva polovina 2022. godine biti jako teška. Poslovno će napredovati, ali će zbog toga jako trpeti privatni deo života. To može čak da ga natera da se na neki način povuče i više posveti privatnom delu. Povezivanje sa drugim ljudima, ali i organizacijama će mu doneti korist, a ono što je izvesno je da će 2022. godine potpuno promeniti imidž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track