EVO KAKO SU SRPSKI POLITIČARI PROVELI NAJLUĐU NOĆ: Ministarke u kafani do zore, Tončev na skijanju, Toma bolestan u krevetu...
Foto: Profimedia

doček nove godine

EVO KAKO SU SRPSKI POLITIČARI PROVELI NAJLUĐU NOĆ: Ministarke u kafani do zore, Tončev na skijanju, Toma bolestan u krevetu...

Politika -

Srpski političari baš znaju da se vesele. Novogodišnje praznike proveli su u društvu i veselju, neki u porodičnoj atmosferi, a neki u poznatim gradskim restoranima uz živu muziku. Nažalost, bilo je i onih koje je korona "zakucala" za krevet. Pojedini su nam otkrili i šta su poželeli sebi u ponoć.

Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović Novu Godinu je dočekala u jednom poznatom beogradskom restoranu sa bliskim prijateljima uz obaveznu živu muziku.

Nova Godina
foto: Foto: Printskrin/Instagram/ zorana_dpm

Ona je na svom Instagram nalogu sa pratiocima podelila deo atmosfere. Kako nam je otkrila, poželela je sebi samo zdravlje i da, kako kaže, ne bude u okruženju loših ljudi, samo dobrih i plemenitih.

Nova Godina
foto: Printskrin/Instagram/zorana_dpm

I ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić uživala je s prijateljicama u novogodišnjoj noći koju su provele u restoranu jednog poznatog fruškogorskog kompeksa.

Nova Godina
foto: Printskrin/Instagram/tatjanamatic.official

One su pozirale doterane ispred jelke i dale do znanja da se odlično provode.

Nova Godina
foto: Printskrin/Instagram/tatjanamatic.official

Ministar bez portfelja Novica Tončev, koji praznične dane provodi na Kopaoniku, za Kurir kaže da je sebi, svojoj porodici, prijateljima i saradnicima, kao i građanima Srbije poželeo pre svega dobro zdravlje i bezbrižnu godinu koja je pred nama.

Nova Godins
foto: Privatna Arhiva

- Lično želim da imam snage i energije da i u 2022. dam svoj maksimum u ličnom i poslovnom angažovanju - rekao nam je.

S druge strane, neki su zbog zaraze virusom COVID-19 propustili slavlje. - Mene je pokosila korona i ne ustajem iz kreveta - otkrio nam je ministar saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

Tomislav Momirović
foto: Printscreen Twitter

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao nam je da je sebi i drugima poželeo zdravlje, ljubav i sreću u ovoj 2022. godini.

Branislav Nedimović
foto: Kurir Televizija

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović poželela je, kaže, samo da je služi zdravlje jer, kaže, tome su ceo svet dobro podučile poslednje dve godine.

Jadranka Joksimović
foto: Zorana Jevtić

I. Žigić/ Foto/Source:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track