ČESTITKA MINISTRA ZA BRIGU O SELU: Neka Božić donese sreću, slogu i blagostanje
Foto: MBS

ČESTITKA MINISTRA ZA BRIGU O SELU: Neka Božić donese sreću, slogu i blagostanje

Politika -

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uputio je danas pravoslavnim vernicima, sveštenstvu i patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Porfiriju čestitku sa najiskrenijim porukama povodom nastupajućeg Božića.

"Neka Božić, praznik rađanja, nade, ljubavi i pomirenja u sve domove donese sreću, slogu i blagostanje, posebno našim vrednim domaćinima i u najudaljenijim selima Srbije. Čuvajte svoje i zdravlje drugih, pre svega čuvajte s ljubavlju i radošću svoju porodicu, jer ćete tako pokazati da poštujete i volite i porodice komšija, rodjaka i prijatelja", naveo je Krkobabić, a saopštio njegov kabinet.

Dodao je, prenosi Beta, da je u "sve otuđenijem svetu, od neprocenjive važnosti da praštamo, ali pritom, ne zaboravljamo".

Neophodno je, kako je rekao, "da pokazujemo visoki stepen socijalne odgovornosti, razumevanja i ljubavi prema svim dobronamernim ljudima, naročito prema onima sa posebnim potrebama, osobama sa invaliditetom i svim socijalno ugroženim grupama".

"Međugeneracijska solidarnost ostaje naš večiti imperativ. Poštujući naše pretke i njihova dela stvaramo široki poligon optimizma, nade i plodno tlo da i mi budemo poštovani od mlađih generacija. Tako ćemo lakše savladati sva iskušenja i teškoće i biti složniji i jači", rekao je Krkobabić.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track