PALMA SE IZJASNIO NA REFERENDUMU: Moja porodica i ja zaokružili smo DA
Foto: Kurir

jagodina

PALMA SE IZJASNIO NA REFERENDUMU: Moja porodica i ja zaokružili smo DA

Politika -

U rodnom Končarevu kod Jagodine na referendumu o ustavnim promenama izjasnio se predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma sa porodicom. Marković jer tom prilikom poručio da se nakon ustavnih promena očekuje efikasniji rad sudskih organa, a u korist svih gradjana.

- Moja porodica i ja zaokružili smo DA, jer očekujemo da posle izmene ustava sudski procesi budu efikasniji i da se ne čeka po 5 godina da se oni završe. Promene Ustava biće na opšte dobro svih gradjana Srbije, a pozitivno mišljenje o tim promenama dala je i Venecijanska komisija – kazao je Marković.

Marković je nemogućnost Srba da se o referendumu izjasnjavaju na Kosovu i Metohiji nazvao velikom nepravdom i dodao da se time krši medjunarodno pravo a da se Srbija neće odreći tog dela svoje teritorije.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je povodom presude australijskog suda Novaku Đokoviću istakao da je Novak žrtva samo zato što je Srbin. Marković je izrazio uverenje da će Đoković i njegova porodica iz svega izaći jači i da će on nastaviti da pobedjuje.

Novak Đoković
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Palma plus/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track