PALMA: Državni organi hitno da reaguju na pokušaj plasiranja lažnih dela opozicije i falsifikovanih rezultata referenduma
Foto: Damir Dervišagić

reagovanje

PALMA: Državni organi hitno da reaguju na pokušaj plasiranja lažnih dela opozicije i falsifikovanih rezultata referenduma

Politika -

Reagujući na sinoćni prilog u Dnevniku TV Pink koji se tiče plana dela opozicije da plasiraju lažne podatke u vezi sa rezultatima referenduma a onda da optuže vlast za manipulaciju i krađu na izborima, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da državni organi moraju da reaguju na ovakve pokušaje i na organizovanje demonstracija povodom navodne krađe glasova na referendumu.

"To je čista laž i može se jasno videti na snimku. Ovo je bila probna vežba za ono što je opozicija planirala za izbore 3. aprila, svesna da će te izbore izgubiti, pa želi da napravi haos, ne priznajući rezultate i optužujući vlast za navodnu krađu glasova. Dosta je lagao Đilas i ljudi oko Đilasa pa pošto te laži više ne prolaze, mislili su da će proći ako nađu nove lažove, i našli su predsednika gradskog odbora Dveri za Jagodinu Stefana Vuka Milanovića. Taj čovek nigde ne radi, tražio je od mene da mu fiktivno zaposlim taštu iz Kragujevca, jer on nije hteo da se zaposli kako ne bi izgubio socijalnu pomoć koju prima. E takav čovek po čitav dan preko društvenih mreža i portala širi laži, blati i vređa ljude koji se bore za bolje sutra građana Srbije, i zajedno sa drugim kvaziopozicionarima izmišlja i montira uvredljive sadržaje i plasira na društvene mreže", navodi Marković.

Dodaje da oni "svojim lažima uznemiravaju javnost i građane Srbije".

"Zato pozivam nadležne organe da preduzmu zakonom propisane mere. Ti lažovi moraju da shvate da je Srbija pravna država. Đilasove laži više ne prolaze" izjavio je Marković.

Marković je izjavio da postoji i normalna opozicija koja se na izborima bori programom a ne lažima i da je veoma iznenađen što je za takvim prevarama posegnuo predstavnik Dveri.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track