OGLASIO SE MINISTAR LONČAR POVODOM PLANIRANOG ATENTATA: Pretnje Vučiću treba shvatiti sa najvećom brigom i pažnjom!
Foto: Kurir

verujem u snagu bezbednosnih institucija

OGLASIO SE MINISTAR LONČAR POVODOM PLANIRANOG ATENTATA: Pretnje Vučiću treba shvatiti sa najvećom brigom i pažnjom!

Politika -

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, oglasio se povodom informacija o planiranom atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar je naveo da kriminalna organizacija koja je napravila plan likvidacije, za cilj ima uništavanje i "obezglavljivanje" Srbije.

- Najnoviji dokazi policije jedne države iz EU i Evropola o planiranom atentatu na predsednika Vučića ne samo da moraju da se shvate sa najvećom brigom i pažnjom, već i dokazuju ono što svi znamo - da oni koji su napravili plan likvidacije i organizovali pomagače i izvršioce da ubiju predsednika Srbije žele obezglavljenu Srbiju koja će biti džak za udaranje svima - rekao je Zlatibor Lončar.

On je dodao da kriminalni klanove žele da likvidiraju predsednika Vučića jer je upravo on faktor mira i stabilnosti u regionu, kao i glavni borac protiv svakog oblika kriminala.

- Taj monstruozni skup različitih kriminlnih klanova dirigovan iz političkih centara moći želi da likvidira Aleksandra Vučića, jer je on, ne samo neprikosnoveni borac protiv svih oblika kriminala, već i najznačajni faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope i tvorac obnovljene, nezavisne, bezbednosno i ekonomski jake Srbije, koja dok je on živ nikada više neće biti na kolenima - naveo je ministar. - Verujem u snagu srpskih bezbednosnih institucija, službi i organa od kojih očekujem, kao i svi građani Srbije, i apsolutnu zaštitu zdravlja i života vrhovnog komadanta, ali i informacije i privođenje pravdi svih lica koja su na bilo koji način učestvovala u ovom jezivom planiranom atentatu na našeg predsednika i državu - dodao je Lončar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track