POTVRĐENA SAMOVOLJA ĐILASA: Čak trojica ispred Ponoša u istraživanju koje je naručila opozicija! Vukadinović otkrio rezultate!
Foto: Beta/Emil Vaš, Beta/Dragan Gojić

raskrinkavanje

POTVRĐENA SAMOVOLJA ĐILASA: Čak trojica ispred Ponoša u istraživanju koje je naručila opozicija! Vukadinović otkrio rezultate!

Politika -

Čak trojica izabranika u trci za opozicionog kandidta za predsedničke izbore imala su bolji rejting u istraživanju javnog mnjenja od generala Zdravka Ponoša.

Božo Prelević
foto: Dado Djilas

Ovo je potvrdio Đorđe Vukadinović iz Nove srpske političke misli koji je rekao da je on radio ta istraživanja i da su i advokat Božo Prelević i ekonomisti Midorag Zec i Dejan Šoškić imali daleko bolji rejting od Ponoša.

Dejan Šoškić
foto: KURIR

- Na kraju je ipak Ponoš istaknut kao kandidat dela opozicije za predsedničke izbore u Srbiji. O tome su odlučivali političari kao što su odlučivali i o tome ko će biti mogući kandidati za ovu utakmicu i kome će se meriti rejtinzi - objasnio je Vukadinović na TV N1, dodajaući da je za ovu poziciju mereno šest kandidata i da su svi dali svoj pristanak.

Miodrag Zec
foto: KURIR

- Takođe je bio dogovor, odnosno lideri stranaka i koalicija su rekli da su spremni da podrže kandidaturu svakoga od njih, odnosno onog čiji rejting bude najbolji. Ispostavilo se da ni jedno ni drugo nije baš tačno i da se nije igralo baš skroz otvoreno između njih - istakao je Vukadinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja