TUGA! EVO KO JE BILA KSENIJA VUČIĆ Bogatu novinarsku karijeru gradila 30 godina, a najponosnija bila na svoju decu Milicu i Danila
Foto: Damir Dervišagić

TUGA! EVO KO JE BILA KSENIJA VUČIĆ Bogatu novinarsku karijeru gradila 30 godina, a najponosnija bila na svoju decu Milicu i Danila

Politika -

Ksenija Vučić (56), poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je danas preminula u 56. godini u Beogradu. Užasnu vest o smrti naše koleginice potvrdio je Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu.

- Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga - napisao je srpski predsednik.

Ksenija Vučić (devojačko Janković) rođena je 1966. godine u Beogradu, gde se i školovala, posle čega se posvetila novinarstvu.

Između ostalih, radila je u redakcijama radio „Indeksa“, lista „Srpska reč“, radija "Fokus" i televizije "Studio B", pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju "Pravac" na televiziji "Pink". Za direktorku kablovskog kanala "Pink 3" izabrana je 2015. godine.

Ksenija se istakla brojnim sjajnim intervjuima, među kojima i sa Edijem Ramom, Vedranom Rudan, Nikolom Gruevskim, Ivicom Dačićem...

Ksenija je bila prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Venčali su se 1997. u Novom Sadu, a iste godine su dobili sina Danila. Ksenija je Milicu na svet donela 2002.

Ksenija je uvek posebno isticala koliko je ponosna na svoju decu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track