BILA SI ANĐEO KOJI HODA ZEMLJOM: Prijatelji i poznate ličnosti opraštaju se od Ksenije Vučić (FOTO)
Foto: Nikola Anđić

izrazi saučešća

BILA SI ANĐEO KOJI HODA ZEMLJOM: Prijatelji i poznate ličnosti opraštaju se od Ksenije Vučić (FOTO)

Politika -

Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je večeras preminula u 56. godini u Beogradu.

Ta vest pogodila je mnoge poznate ličnosti, koji se redom opraštaju od Ksenije i izražavaju saučešće njenoj porodici.

"Lepa moja, dobra, najposebnija drugarice. Provele smo 25 godina zajedno, sinoć se smejale i radovale budućim danima. Ne verujem, neću da prihvatim i urlam od bola. Rekla si vidimo se u ponedeljak, vesela i nasmejana. Hvala ti za iskreno prijateljstvo, putuj sa anđelima. Ti si bila anđeo koji hoda zemljom. Zbogom moja Ksendžo", poručila je modna kreatorka Verica Rakočević.

"Preminula je Ksenija Vučić. Neka počiva u miru. Saučešće porodici. Molim sve da se suzdrže od bezdušnih komentara. U smrti se svi isto zovemo i prezivamo", napisao je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković.

Sa tugom i nevericom primio sam vest da je iznenada preminula Ksenija Vučić. Počivaj u miru draga Ksenija. Živećeš večno kroz svoju divnu decu Milicu i Danila i njihove uspehe. Ponosićeš se njima posmatrajući ih sa neba onako kako si bdela nad njima na zemlji koju si danas prerano napustila.", napisao je između ostalog Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda na svom Fejsbuk profilu.

"Hvala tebi draga Ksenija na divnom medjusobnom poštovanju", napisao je između ostalog na svom Fejsbuk profilu Božidar Spasić, obaveštajac i bivši pripadnik Službe državne bezbednosti.

"Gospode... Ostala sam nema", poručila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Ksenija Vučić, Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

Jelena Trivan se oglasila na svom Tviteru rečima:

"Bila je najlojalniji, prijatelj, borac, čovek. Zaslužila je svako poštovanje na ovom svetu i večiti mir. Nikad neću prihvatiti da te nema".

Jelena Karleuša je poručila:

Ksenija Vučić
foto: Printscreen

Pevač Nikola Rokvić oprostio se od Ksenije dirljivim rečima preko društvenih mreža.

"Gospod neka te prigrli u Carstvu nebeskom", napisao je Nikola.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track