BRUTALNA KRAĐA Omladinska humanitana organizacija "Ujedinjena Srbija" oštro reagovala: Đilasovi nam oteli ime za koaliciju!
Foto: Beta/Branislav Božić

politika

BRUTALNA KRAĐA Omladinska humanitana organizacija "Ujedinjena Srbija" oštro reagovala: Đilasovi nam oteli ime za koaliciju!

Politika -

Centar za koordinaciju "Ujedinjena Srbija" najoštrije je osudio potez opozicije predvođene Strankom slobode i pravde Dragana Đilasa da koaliciju koju pored ove stranke još čine i DS, NS i PSG za aprilske vanredne parlamentarne, predsedničke i izbore u Beogradu nazove imenom "Ujedninjena Srbija". Iz ove humanitarne i omladinske organizacije koja postoji već 14. godina kažu da je to brutalna krađa intelektualne svojine i da je liderima pomenutih sranaka dobro poznato da ova organizacija postoji i radi pod tim imenom.

- Povodom najave da će se stranke opozicije DS, SSP, NS, PSG i drugi na budućim aprilskim izborima pojaviti kao koalicija pod nazivom „Ujedinjena Srbija", na čelu sa Marinikom Tepić, ovim saopštenjem članovi našeg Udruženja Centar za koordinaciju „Ujedinjena Srbija" najoštrije osuđuju potez opozicije i brutalnu, bezobzirnu krađu intelektualnih prava, a dobro im je poznato da ova Humanitarna i omladinska organizacija postoji već 14. godina - navodi se u saopštenju ove organizacije i dodaje da je Omladinska organizacija Centar za koordinaciju „Ujedinjena Srbija" neprofitna, nestranačka, humanitarna organizacija potekla sa Univerziteta u Beogradu 2008. godine sa ciljem da se pomogne i pruži podrška srpskom narodu na Kosovu i Metohiji posle nelegalnog jednostranog, zločinačkog čina proglašenja nekakve kvazi države „Kosova".

Ovaj potez Đilasove koalicije prokomentarisla je i premijerka Ana Brnabić koja je na svom Tviteru napisala:

Ana Brnabić
foto: Printscreen/PINK

- Da li je moguće da ste ljudima ukrali ime organizacije? - napisala je premijerka i dodala:

- Vuku ukrali Ponoša, Dobrici Bakića, a sada celo udruženje. Sve u skladu sa vašim vrednostima - napisala je Brnabić.

Iz Centra za koordinaciju "Ujedinjena Srbija" su najavili da će pravdu i zaštitu intelektualne svojine potražiti na sudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja