PREMIJERKA BRNABIĆ U MLADENOVCU: Daćemo sve od sebe da ubrzamo dalji razvoj Srbije, za to nam je potrebna pobeda na izborima
Foto: Srpska napredna stranka

planovi za budućnost

PREMIJERKA BRNABIĆ U MLADENOVCU: Daćemo sve od sebe da ubrzamo dalji razvoj Srbije, za to nam je potrebna pobeda na izborima

Politika -

Potpredsednica Srpske napredne stranke i poverenica beogradskog odbora Ana Brnabić posetila je Mladenovac, gde je održala radni sastanak sa članovima, ali i razgovarala sa građanima na štandovima u centru Mladenovca.

Tom prilikom Brnabić je rekla da građani Mladenovca imaju veliko poverenje u Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, jer vide koliko toga je urađeno i znaju da imamo plan i program za budućnost, navodi se u saopštenju GO Beograd Srpske napredne stranke.

Ana Brnabić
foto: Srpska napredna stranka

- Po drugi put dolazim u Mladenovac, da razgovaramo o projektima koje tek treba da uradimo, ali i da se zahvalim našim aktivistima i članovima na velikoj energiji, trudu i radu - rekla je Brnabić i dodala da moramo razgovarati sa svima i da pred građane izlazimo sa argumentima i rezultatima.

Brnabić smatra da ne treba nasedati na provokacije, već da treba da predstavimo rezultate, ali i planove za budućnost.

- Na kraju krajeva, uverena sam da će građani glasati za ono što je urađeno, ali i za ono šta im se nudi za budućnost. Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka jedini nude konkretan plan i program. Ono što je naša ideja vodilja, i ono o čemu je već govorio predsednik Vučić jeste da mi do kraja mandata buduće Vlade u Republici Srbiji imamo prosečnu platu 1000 evra, a prosečnu penziju 500 evra. To je naša ideja vodilja i sve što budemo radili vodićemo se time, naravno ukoliko nam građani budu ukazali poverenje - rekla je Brnabić i dodala da je plan što se tiče Beograda da tu prosečna plata bude 200.000 dinara, jer je trenutno prosečna plata u Beogradu nešto viša od 750 evra.

Ana Brnabić
foto: Srpska napredna stranka

Na samom kraju Brnabić je rekla da Đilas, Marinika, Jeremić i drugi iz tog saveza prave planove kako da prave nerede nakon izbora 3. aprila, da se više bave negativnom kampanjom nego planovima za građane i da se apsolutno ne bave time šta će uraditi za ljude.

- Konkretno ovde u Mladenovcu su uspeli da unište Gimnaziju, 2002. godine su dogradili sprat koji se 2012. srušio. Izgradite nešto što se posle 10 godina sruši, to je slika i prilika kako su sve radili. Za razliku od njih mi ćemo u tu Gimnaziju, za objekat te škole, uložiti preko 150 miliona dinara, za fiskulturnu salu dodatnih 150 miliona. To će biti najmoderniji objekat koji postoji, kao što smo sredili Petu beogradsku gimnaziju i Zemunsku gimnaziju, tako ćemo srediti i Gimnaziju u Mladenovcu", rekla je Brnabić.

Ana Brnabić
foto: Srpska napredna stranka

- Daćemo sve od sebe da se i Mladenovac, Beograd i Srbija i dalje ubrzano razvijaju, ali za to nam je potrebna ubedljiva pobeda na izborima 3.aprila, ubedljivija nego ikada do sada - zaključila je Brnabić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja