MARINIKA UDARILA NA ANALITIČARA: Tepić napala Vukadinovića, pa dobila odgovor: Potpisala si rezoluciju u kojoj su Srbi genocidni!
Foto: Zorana Jevtić

POLITIKA

MARINIKA UDARILA NA ANALITIČARA: Tepić napala Vukadinovića, pa dobila odgovor: Potpisala si rezoluciju u kojoj su Srbi genocidni!

Politika -

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa Marinika Tepić udarila je na urednika "Nove srpske političke misli", analitičara Đorđa Vukadinovića, no dobila je ekspresan odgovor od samog Vukadinovića ali i celog Tvitera na kome je i pokušala da ga prozove.

Naime, Tepićeva je na svom Tviter nalogu sramno optužila Vukadinovića, i to samo zato što je svojevremeno izdao doktorsku disertaciju čoveka koji njoj nije po volji.

- Bilo mi je teško da poverujem da je Đorđe Vukadinović "na zadatku”, njegove laži i napade sam objašnjavala ideološkim razlikama, a sad vidim ovo: Đorđe je godinama urednik i izdavač Marka Parezanovića, nezvaničnog šefa BIA - napisala je Tepić.

Đorđe Vukadinović
foto: Printscreen/Twitter/djordjenspm

Ekspresno je reagovao Vukadinović.

- Čovek je tada, mislim, bio običan predavač na nekoj njihovoj akademiji. Objavili smo mu knjigu kao i mnogim drugima. To mu je bila doktorska disertacija i imao je četiri odlične recenzije od strane četiri doktora nauka. U to vreme, Marinika je bila desna ruka u stranci Nenada Čanka - napisao je Vukadinović.

Marinika Tepic
foto: Printscreen/Twitter/MarinikaTepic

On je potom podelio objavu Nenada Čanka, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji je na svom Tviter nalogu objavio da se ponosi svojim potpisom na predlogu rezolucije o genocidu u Srebrenici koji je potpisala i Tepićeva.

- Ponosan sam na svoj potpis na ovom predlogu Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Znam ko bi ga sve ponovo potpisao. A znam i ko ne bi - glasi Čankova objava.

Djorđe Vukadinović
foto: Printscreen/Twitter/djordjenspm

Brojni Tviteraši osuli su paljbu po zlobnoj objavi Tepićeve, podsećajući je i na njenu rezoluciju o Srebrenici.

Kurir.rs/ Foto/Source:Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track