TADIĆEVA SAVETNICA POKLOPILA MARINIKU TEPIĆ: Komad: Vukadinović je stradao čim je objavio istraživanja koja se Đilasu ne dopadaju!
Foto: Twitter

POLITIKA

TADIĆEVA SAVETNICA POKLOPILA MARINIKU TEPIĆ: Komad: Vukadinović je stradao čim je objavio istraživanja koja se Đilasu ne dopadaju!

Politika -

Savetnica za medije lidera Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Marina Komad isprozivala je na svom Tviter nalogu Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranske slobode i pravde Dragana Đilasa zbog brutalnog napada na urednika "Nove srpske političke misli", analitičara Đorđa Vukadinovića.

Komad je ocenila da je Vukadinovića napala jer je objavio istraživanja koja se Draganu Đilasu ne dopadaju i poručila da svako ko se suprotstavi njemu biva boljševički etiketiran već 10 godina.

- Đorđe je postao "čovek na zadatku" tek kada je objavio istraživanja koja ne odgovaraju SSP. Do tada je bio partner. Deceniju, svako ko se suprotstavi tom jednoumlju biva ovako boljševički etiketiran. Bilo je efikasno, sad je već dosadno i blam... Podrška za Đorđa Vukadinovića - napisala je Komad na Tviteru.

Marina Komad
foto: Printscreen/Twitter/MarinaKomad

Dodatno se oglasio i sam Vukadinović koji je spustio Tepićevu.

- Pitam se: ako sve "lepo" priznam - hoće li mi "Đura" oprostiti što me je tukao. Smejemo se genijalnom Bati Stojkoviću zbog ove replike, a ne vidimo da se često ponašamo po istom principu. Pogotovo ako nam je "Ilija Čvorović" politički blizak, ili ako ima lepše brkove - napisao je Vukadinović u šaljivom maniru.

Đorđe Vukadinović
foto: Printscreen/Twitter/djordjenspm

Podsetimo, Tepić je napala na Tviteru Vukadinovića koga je optužila da je "čovek na zadatku", jer se drznuo da kaže istinu o njenom poslodavcu.

Marinika Tepić, Dragan Đilas
foto: Beta Miloš Miškov

Vukadinović je, naime, gostujući na TV Prva, naveo da opoziciona grupacija koju predvodi Đilas nije ni cela Demokratska stranka, a kamoli cela opozicija, što je rezultiralo napadom Tepićeve.

Kurir.rs/ Foto/Source:Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track