OVO O PREMIJERKI NIKO NIJE ZNAO: Ana Brnabić otkrila svoj NADIMAK: Nikad nećete pogoditi kako me zovu privatno!
Foto: screenshot Pink tv

otvoreno

OVO O PREMIJERKI NIKO NIJE ZNAO: Ana Brnabić otkrila svoj NADIMAK: Nikad nećete pogoditi kako me zovu privatno!

Politika -

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući u emisiji "Amidži šou" na TV Pink otkrila je da joj je privatno nadimak Aša. Ona je voditelju Ognjenu Amidžiću rekla da nikada neće pogoditi koji joj je nadimak i uz osmeh mu saopštila da je privatno zovu Aša. Premijerka je u emisiji otkrila i da je u adolescentskom uzrastu bila jako nestašna, divlja i da je tokom i posle gimnazije previla razne nestašluke i gluposti.

- Bila sam divlje dete posle gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život... Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu. Volela sam da idem sredom u KST (Klub studenata tehnike) na domaćicu (veče domaće muzike prim. aut.) - ispričala je Brnabić nepozante detalje svog privatnog života i mladosti. Ona je dodala i da mnogo voli da vozi.

- Znala sam da uzmem auto bratu kao na posla sata, ali pošto sam morala u jedan deo grada, pa u drugi, pa treći, na kraju sam mu ga vratila posle tri dana - ispričala je premijerka i prisetila se jednog odlaska u Crnu Goru.

- Jednom sam otišla u Crnu Goru, na pola sata. Naravno, to sam ja tako zamislila, kao samo nešto da završim. Nestalo mi je novca. Nisam mogla da se vratim, pa je onda moj najbolji prijatelj morao da mi kupi avionsku kartu za povratak - rekla je Brnabić objašnjavajući da je u mladosti imala baš dosta vizija kako neke stvari mogu baš brzo da se završe i kako sve to može za pola sata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track