00:30

Miroslav Čučković otkrio zašto dr Danica Grujičić nije bila na sednici predsedništva

posvećena

OTKRIVENO ZAŠTO DR GRUJIČIĆ NIJE BILA NA SEDNICI PREDSEDNIŠTVA SNS! Čučković u emisiji uživo ispričao gde je Danica morala da ide

Politika -

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke biće nosilac liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" za parlamentarne izbore koji će biti održani 3. aprila, jednoglasno je juče odlučeno na sednici Predsedništva i Glavnog odbora stranke.

Prva na listi biće doktorka Danica Grujičić, a pored nje će se u prvih petnaest naći još mnoge poznate ličnosti koje su među najuspešnijim u oblastima kojima se bave.

SNS
foto: Kurir televizija

- Prvih nekoliko ljudi koji se nalazi na listi SNS predstavlja krem u nauci, kulturi, preduzetništvu, sportu - rekao je za Kurir televiziju Miroslav Čučković, čvak predsedništva Srpske napredne stranke i predsednik opštine Obrenovac.

Čučković je istakao i da se u prethodnom periodu ulagalo u medicinu i izgradnju bolnica.

SNS
foto: Kurir televizija

- Zasigurno je medicina ono u šta smo ulagali. To je nešto što je privuklo dr Danu Grujičić, a pre svega zbog izgradnje Onkološke klinike. Takođe, sa nama je bio dr Zoran Radojičić, idejni tvorac izgradnje bolnice u Tiršovoj.

SNS
foto: Kurir televizija

Vladan Glišić, nezavisni poslanik u Skupštini Srbije istakao je u jutarnjem programu Kurir televizije da je razlaz sa Aleksandrom Šapićem bio principijelan, kao i to da Šapić ima visoke menadžerske sposobnosti.

- Razlaz sa Šapićem je bio principijelan. Smatrali smo da Šapić radi dobro. Sada mislim da je ušao u veliki sistem u kome neće moći da se pokaže onako kako se pokazivao dok je sam odlučivao u Novom Beogradu. Mada, sa druge strane dobio je logistiku, koju nije mogao sa Srpskim patriotskim savezom. On ima veoma visoke menadžerske sposobnosti - rekao je Vladan Glišić, nezavisni poslanik u Skupštini Srbije.

SNS
foto: Kurir televizija

- Znate li zašto Danica Grujičić nije bila juče na našem glavnom odboru. Zato što je bila u Bijeljini, imala je preglede naših sunarodnika u Republici Srpskoj. Njih 58-oro joj je bilo u ambulanti, koji su imali neki zdravstveni problem. Tako se pokazuje patriotizam na delu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Sednica predsedništva i GO SNS u Kombank dvoranI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja