DODIKOVA ČESTITKA VUČIĆU ZA DAN DRŽAVNOSTI: Uveren sam da će Srbija nastaviti da se kreće putem daljeg razvoja i napretka
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

bratske veze, poverenje i podrška povezuju Srbiju i Rs

DODIKOVA ČESTITKA VUČIĆU ZA DAN DRŽAVNOSTI: Uveren sam da će Srbija nastaviti da se kreće putem daljeg razvoja i napretka

Politika -

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i građanima Srbije Dan državnosti, 15. februar, poželevši Srbiji prosperitet na svim poljima.

Milorad Dodik je u čestitki povodom Dana državnosti naveo da je "Srbija je svake godine ekonomski i politički sve jača i zahvaljujući tome je postala lider u regionu na šta smo mi iz Republike Srpske izuzetno ponosni".

"Sa iskrenim uverenjem da će Srbija nastaviti da se kreće putem daljeg razvoja i napretka želim da, kao i do sada, predano radite na jačanju političkih i ekonomskih kapaciteta Srbije i njene poziciji kako u regionu, tako i na i međunarodnoj političkoj sceni", poručio je Dodik u čestitki.

Izrazio je uverenje da će bratske veze, poverenje i podrška koja povezuje Srbiju i Republiku Srpsku biti još snažnije, na dobrobit svih građana sa obe strane Drine, prenosi RTRS.

Dodik je zahvalio predsedniku Srbije i celokupnom državnom rukovodstvu na brojnim projektima koji su realizovani u Republici Srpskoj, kao i nesebičnoj pomoći u proteklom periodu, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

(Kurir.rs/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja