TROFEJNA PARAOLIMPIJKA NA VRHU LISTE SNS-A ZA PARLAMENT! Borislava Perić Ranković: Nadam se da ću pomoći da stvari budu bolje
Foto: Kurir televizija

velika podrška

TROFEJNA PARAOLIMPIJKA NA VRHU LISTE SNS-A ZA PARLAMENT! Borislava Perić Ranković: Nadam se da ću pomoći da stvari budu bolje

Politika -

Borislava Perić Ranković, trofejna paraolimpijka u stonom tenisu našla se na vrhu liste SNS-a za ulazak u parlament.

- Ja nisam očekivala da će biti ovolikog odjeka. Pružila sam podršku sponzoru koji promoviše sportiste paraolimpijce, mom klubu i gospodinu Zbiljiću. Ispred mene je i neko ko nas podržava godinama, a to je gospodin Vučević. Pružila sam mu podršku, ali nisam razmišljala da će se ovako nešto desiti - otkrila je paraolimpijka Perić Ranković.

Borislava Perić Ranković
foto: Kurir televizija

Ona je dodala i da su od Londona do sada uslovi za paraolimpijce mnogo bolji.

- Budžet paraolimpijskog komiteta je znatno povećan od Londona na ovamo. Mi sportisti možemo neometano da se bavimo sportom i da ne mislimo na finansije. To je velika prednost i nadam se da će tako ostati i u budućnosti, jer kada sportista ne razmišlja kako će otići na pripreme, već se posvetiti sportu - istakla je Borislava Perić.

Borislava Perić Ranković je istakla i da se nada da će njena funkcija, ukoliko je bude bilo, u parlametnu poslužiti da nekome pomogne.

Borislava Perić Ranković
foto: Kurir televizija

- Svi mi imamo neku viziju u životu, ako je podelimo sa drugima, možda i uspemo da doprinesemo nekom boljitku društva i nekome uspemo da pomognemo - kaže Ranković.

Ona se osvrnula i na sportske pripreme, koje, kako kaže teku uz veliku podršku grada Novog Sada.

- Mi se u Novom Sadu snalazimo na najbolji mogući način, imamo veliku podršku grada. Uvek iznalazimo hale i objekte da možemo da treniramo - kaže Borislava.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:07

KUDELJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track