PROGLAŠENA LISTA SNS ZA LOKALNE IZBORE U MEDVEĐI I BORU: Naprednjaci zorom predavali liste
Foto: Marina Lopičić

izbbori 2022

PROGLAŠENA LISTA SNS ZA LOKALNE IZBORE U MEDVEĐI I BORU: Naprednjaci zorom predavali liste

Politika -

MEDVEĐA - Opštinska izborna komisija u Medveđi proglasila je jutros listu Srpske napredne stranke (SNS) kao prvu na lokalnim izborima raspisanim za 3. april.

Kako je potvrdjeno agenciji Beta, naprednjaci su jutros oko 2.30 časova predali listu čiji je nosilac privrednik Dragan Kulić a koga je Vlada Srbije nedavno imenovala za predsednika Privremenog organa, pošto je prethodno u Medvedji uvela privremene mere.

"Nije bilo teško prikupiti glasove s obzirom na veliki broj članova i simpatizera naše stranke, a osim toga, bili smo oslobodjeni prikupljanja potpisa za listu narodnih poslanika", kazao je Kulić.

Lekar specijalista Nebojša Arsić, koji je u dva mandata obavljao funkciju predsednika opštine Medveđa, drugi je na listi SNS a treći je Goran Ivanović koji je takođe u dva madanta bio zamenik predsednika opštine.

Na listi SNS su i po jedan kandidat Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Pokreta socijalista. Građani Medvedje glasaće 3. aprila za 31 odbornika Skupštine opštine.

Naprednjaci jutros u 5.30 predali listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Bora

Srpska napredna stranka (SNS) predala je jutros Gradskoj izbornoj komisiji konačnu listu sa imenima 35 kandidata za odbornike u Skupštini Grada Bora.Listu pod nazivom "Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve" podržalo je 565 Borana, a predata je jutros u 5.30 nakon konačnih promena na listi koja je analizirana do duboko u noć.

Nosilac liste je aktuelni načelnik Borskog okruga ;Vladimir Stanković, a kako ranije Beta saznaje, medju prvih 17 kandidata nema osoba mlađih od 30 godina. Izbori za Skupštinu grada Bora raspisani su za 3. april.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track