OTKRIVAMO KO JE NA DAČIĆEVOJ LISTI: Nekad Koka i reper Cvija, a sada među kandidatima i čovek koji je srušio NEVIDLJIVI F 117!
Foto: Kurir

IzBORNA LISTA

OTKRIVAMO KO JE NA DAČIĆEVOJ LISTI: Nekad Koka i reper Cvija, a sada među kandidatima i čovek koji je srušio NEVIDLJIVI F 117!

Politika -

Lista koalicije SPS - JS čiji je nosilac na republičkom i beogradskom nivou Ivica Dačić, imaće dosta novih lica, a umesto nekadašnje čuvene Koke, glumice Jelice Sretenović ili repera Cvije, sada će boje socijalista braniti, kako saznajemo, Zoltan Dani, čovek koji je oborio nevidljivog stelta F117, ali i prof. dr Vladimir Đukić, direktor KBC "Dragiša Mišović", zatim Andreja Savić, predsednik Saveza penzionera Srbije...

Zoltan Dani, F-117, beleznica
foto: Mitrovica Info, Profimedia, Youtube

- Tu je i Ratko Nikolić, čovek koji je krajem prošle godine zamenio pokojnog Mrkonjića u poslaničkoj klupi i najbolji rukometaš na svetu, zatim Aleksandar Rastović, direktor Istorijskog instituta... - otkriva naš izvor iz vrha koalicije SPS - JS.

Podsetimo, Ivica Dačić je nosilac svih njihovih list ai kandidat za premijera, a kao kandidata za gradonačelnika Beograda ova koalicija je izabrala advokata Tomu Filu, o čemu je Kurir prvi pisao.

Vladimir Đukić, KBC Dragiša Mišović
foto: Youtube Printscreen

Koalicija SPS - JS neće imati svog kandidata za predsednika Srbije, već će podržati aktuelnog šefa države Aleksandra Vučića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track