ZASTRAŠUJUĆE! SKANDAL NA SEVERU KiM: Automobil sa zastavom terorističke OVK projurio ulicama Severne Mitrovice! BACALI I KAMENJE!
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

provokacija

ZASTRAŠUJUĆE! SKANDAL NA SEVERU KiM: Automobil sa zastavom terorističke OVK projurio ulicama Severne Mitrovice! BACALI I KAMENJE!

Politika -

Automobil iz kog se vijorila zastava terorističke OVK projurio je ulicama Severne Mitrovice, provocirajući tako Srbe koji žive u ovom delu grada. Nepoznate osobe, koje su bile u automobilu, su pored vijorenja zastavom terorističke OVK iz kola u pokretu bacale kamenje, pa je tako nekoliko vozila kod Ekonomskog fakulteta manje oštećeno, dok je na jednom autu razbijeno prednje staklo.

Prema nezvaničnim informacijama automobil je u Severnu Mitrovicu ušao preko naselja Bošnjačka mahala. Iz Kosovske policije su naveli da nemaju informacija da je vozilo iz kog se vijorila zastava terorističke OVK ušla u severni deo grad,a niti o šteti na automobilima kod Ekonomskog fakulteta.

- Na uviđaj su izašle patrole policije, ali nisu utvrdile da je na nekom automobilu polomljeno staklo. Pre bi se reklo da je ono ispalo iz ležišta. Takođe, nemamo ni konkretnih i proverenih informacija da je zaista neko vozilo išlo ulicama Severne Mitrovice sa zastavom OVK. Pretražuzjemo grad i naše patrole su na nekoliko punktova - naveo je zamenik komandira Kosovske policije Besim Hoti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track