SRAMNO! ZDRAVKO PONOŠ NOVINARE KOJI MU SE NE DOPADAJU I DALJE NAZIVA PSIMA: Neću da se korigujem!
Foto: Nemanja Pančić

SKANDALOZNO

SRAMNO! ZDRAVKO PONOŠ NOVINARE KOJI MU SE NE DOPADAJU I DALJE NAZIVA PSIMA: Neću da se korigujem!

Politika -

Kandidat Ujedinjene Srbije za predsednika Zdravko Ponoš opet je uvredio novinare koji ne misle kao on. Nakon što je za novinare onih medija koji mu ne idu uz dlaku pre nekoliko dana rekao da su "psi pušteni sa lanca", on je, gostujući u emisiji "Utisak nedelje" mrtav ladan i sa dozom bahatosti rekao da mu ne pada na pament da koriguje svoju izjavu!

Na pitanje autorke ove emisije Olje Bećković da li će biti predsednik svih građana i da li će, ako postane predsednik morati da odustane od metafora poput "psi pušteni sa lanca" i na direktno pitanje da li je pogrešio kada je to izjavio, Ponoš je odgovorio da nije.

- Ne, ne. Nisam pogrešio. Nisam govorio toliko o psima, koliko sam govorio o njihovom gazdi. Gazda je odgovoran i nemam nameru da se korigujem na tu temu. Svakako da ću biti predsednik svih građana pa i njihov. Na kraju krajeva, posao predsednika nije da hapsi i presuđuje nego da deli pomilovanja, a oni su svakako oni koji ne treba da dolaze po pomilovanja kod mene - zaključio je Ponoš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track