04:31

SIĆVE TV UŽIVO: Obilazak zavšnih radova oko železničke stanice Novi Beograd

inovator

REVOLUCIONARNO: OVAKO RADI SIĆVE TV GORANA VESIĆA! Gradski zvaničnici na direktnoj vezi s Beograđanima! SVETSKI (VIDEO)

Politika -

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obratio se jutros građanima na svojoj novoj platformi Sićve TV, čime je postavio nove standarde u komunikaciji s građanima.

Vesić je i ovim revolucionarnim korakom maksimalno približio Beograđanima informacije o prestonici. Tako ih je jutros iz prve ruke informisao o radovima u Batajnici, dok je obilazio radove na železničkoj stanici Novi Beograd. On se tom prilikom uključio onlajn i razgovarao sa direktorom "Beograd puta" Ivanom Tejićem, koji se nalazio na radovima u Zemunskom naselju Šangaj.

Vesić je u lajv prenosu dobio raport od Tejića o tome kako napreduju radovi u Batajnici, a na drugoj lokaciji se sam uverio kako teče rekonstrukcija železnice koja će doneti potpuno novu budućnost i bolju povezanost građanima Srbije.

Nakon otvaranja dinamičnih i informativnih naloga na Tik-toku, Tviteru i drugim društvenim mrežama, Vesić je i sa Sićve TV pomerio granice u komunikaciji zvaničnika s građanima, barem u Srbiji, pošto je ova vrsta komunikacije uobičajena za mnoge svetske političare.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track