VULIN: Vučić je poslednji hrabar i samostalan lider u Evropi
Foto: MUP

VULIN: Vučić je poslednji hrabar i samostalan lider u Evropi

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin boravi u zvaničnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima odakle je komentarisao odluke Srbije povodom dešavanja u Ukrajini i stav naše zemlje da neće uvoditi sankcije Rusiji koji je sinoć izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju javnosti i građanima.

- Aleksandar Vučić je pokazao šta znači kada jedna zemlja ima slobodnog i hrabrog vođu koji se izborio da vodi nezavisnu politiku. Mnogo moćnije i veće zemlje odluke donose po naređenju i moraju da zanemare interese svojih građana da bi sprovodile tuđu volju. Sve zemlje u regionu uvele su sankcije Rusiji, ne zato što štite međunarodno pravo, već zato što im je naređeno da tako učine. Da se Aleksandar Vučić povijao pred moćnima, Srbija već dugo ne bi imala ni gas ni gasovod, privreda bi nam se raspala bez energenata, a kuće bi grejali samo bogati. Vojska bi nam bila raspuštena i goloruka, molili bismo za vakcine, bolnice i puteve bismo gledali samo u drugim zemljama - naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao:

- Aleksandar Vučić je poslednji hrabar i samostalan lider u Evropi i zato naša Srbija može da se odupre i ne izgubi prijatelje koje smo sticali vekovima- izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gde boravi u zvaničnoj poseti toj zemlji, komentarišući odluke Srbije povodom dešavanja u Ukrajini i stav naše zemlje da neće uvoditi sankcije Rusiji koji je sinoć izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju javnosti i građanima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja