PREDSEDNIK SE OBRAĆA VEČERAS TAČNO U 18: Saopštava mere rukovodstva Srbije povodom sve teže krize u svetu
Foto: Instagram Printscreen

teški trenuci za državu

PREDSEDNIK SE OBRAĆA VEČERAS TAČNO U 18: Saopštava mere rukovodstva Srbije povodom sve teže krize u svetu

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti tačno u 18 sati povodom sve teže krize u svetu izazvane sukobom u Ukrajini, saznaje Informer!

Kako je najavio, upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzeće sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedilo normalan život.

- Poštovani građani Srbije, situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini, je sve teža, i teža je iz časa u čas. Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedilo normalan život.

Mi ćemo političke izazove, verujem zajedno i ujedinjeni, uspeti da sahvaladmo, ali ekonomski izazovi su sve teži i sve veći. Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji i uglja, i struje, i gasa i svih sirovina, a da rastu cene dramatično i osnovnih prehrambenih proizvoda. Zato je važno je da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost, i mir i dobar život za naše građane - rekao je Vučić u video prologu objavljenom na istagram profilu "buducnostsrbijeav".

- Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje!

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

Kurir televizija u novom Kliničkom centru Srbije: Pogledajte, unutra je kao u spejs šatlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track